The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

3 συχνές περιπτώσεις που η ζυγαριά λέει ψέματα

Γι’ αυτό καλύτερα να μην ζυγιζόμαστε


Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2017

3 συχνές περιπτώσεις που η ζυγαριά λέει ψέματα

Η ζυγαριά είναι κάτι απαραίτητο για όλους. Καλώς ή κακώς. Μας προειδοποιεί πότε πρέπει να κάνουμε λίγο κράτει ή πότε πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί ακόμα να προειδοποιήσει και για προβλήματα υγείας. Αλλά το κακό έρχεται όταν σε πολλούς ανθρώπους γίνεται εμμονή.

Κανονικά δεν θα πρέπει να ζυγιζόμαστε κάθε μέρα. Μια φορά την εβδομάδα φτάνει για ν έχουμε μια σαφή εικόνα για το βάρος μας. Κι αυτό γιατί σε αρκετές περιπτώσεις η ζυγαριά δεν είναι καθόλου ακριβής στην μέτρησή της, με αποτέλεσμα να μην μας διαφωτίσει, αλλά να μας μπερδέψει.

3 συχνές περιπτώσεις που η ζυγαριά μπορεί να πει ψέματα είναι:

1. Μετά από ένα πολύ αλμυρό γεύμα ή μετά από σούπα

Το αλμυρό γεύμα προκαλεί κατακράτηση υγρών στον οργανισμό, οπότε η ένδειξη της ζυγαριάς θα είναι μεγαλύτερη, απ’ ότι θα περιμέναμε.

2. Ύστερα από μια μεγάλη πτήση

Αν κάποιος περάσει τέσσερις και παραπάνω ώρες μέσα στο αεροπλάνο, τότε ο οργανισμός του οδηγείται σε ανισορροπία υγρών και ηλεκτρολυτών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια φαινομενική αύξηση βάρους.

3. Ύστερα από σκληρή άσκηση ή προπόνηση

Η σκληρή και έντονη άσκηση συνήθως συνοδεύεται από μικρές ρήξεις στους μυς, που αποκαθίστανται από την συσσώρευση υγρών στο σημείο της ρήξης. Με την αυξημένη ροή τον υγρών στον οργανισμό, θα υπάρξει μια προσωρινή αύξηση του βάρους που θα δείχνει η ζυγαριά.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb