The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

5 πράγματα που οι άνθρωποι επιλέγουν αντί του σ3ξ

Με τι ανταλλάσσεται μια καυτή νύχτα


Δημοσίευση ΑΥΓ 03, 2014

5 πράγματα που οι άνθρωποι επιλέγουν αντί του σ3ξ

Τι καλύτερο από μια καυτή νύχτα με τον σύντροφό σας; Ακολουθούν πέντε πράγματα που θα έπαιρναν άνετα τη θέση του σ3ξ στη ζωή σας.

Ύπνος
Ναι, σε έρευνες διαπιστώθηκε πως ο σύγχρονος άνθρωπος έχει τόση ανάγκη τον ύπνο, που θα θυσίαζε την εpωτική του ικανοποίηση με αντάλλαγμα λίγο ύπνο ακόμη. 

Κινητό
Πλέον δύσκολα αποχωρίζεται κανείς το κινητό του, ούτε καν με τέτοιο δέλεαρ.

Κοπλιμέντα
Η τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι ένας λόγος για να νιώσει κανείς καλύτερα για τον εαυτό του και έχει περάσει πιο ψηλά από το σ3ξ ως ανάγκη.

Φαγητό
Γιατί ποιος μπορεί να πει όχι σε μια μεγάλη μακαρονάδα; Σε έρευνα του Canada.com το 43% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως θα θυσίαζαν το σ3ξ για λίγο μπέικον!

Ίντερνετ
Σε έρευνα που έγινε από την Intel, και μάλιστα πριν μερικά χρόνια, το 46% των γυναικών θα προτιμούσαν να μην κάνουν σ3ξ για 2 εβδομάδες, παρά να χάσουν τη σύνδεσή τους στο Ίντερνετ. Το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών ήταν στο 30%.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb