The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

8.000 άτομα περιμένουν παρουσίαση του βιβλίου «Το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο»

Κι όμως... χιλιάδες άτομα δήλωσαν πως θα παρευρεθούν!


Δημοσίευση ΜΑΡ 04, 2015

8.000 άτομα περιμένουν παρουσίαση του βιβλίου «Το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο»

Μετά το «rave party» που έχει κάνει σάλο στα social media, ένα ακόμη μεγάλο event θα λάβει μέρος στη φαντασία μας, αλλά που έχει ήδη περισσότερα από 8.000 attending στο Facebook! Κι αυτό δεν είναι άλλο, από την παρουσίαση του βιβλίου «Το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο» στις 29 Μαΐου, σαφώς έργο του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού... από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Η πρόσκληση λέει: «Με μεγάλη μας τιμή σας περιμένουμε στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, στην περιοχή Ιστικλάλ Καντεσί, στο παλιό Πέραν της Κωνσταντινούπολης, διά να τιμήσουμε τον επίκουρο καθηγητή της Βυζαντινολογίας Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, ο οποίος θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο». Οικοδέσποινα της εκδήλωσης, η δεσποινίς Ματίνα Μανταρινάκη»!

Κι αν δεν πιστεύετε πως μαζεύτηκε τόσος κόσμος σε ένα ανύπαρκτο event, δείτε το με τα μάτια σας!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb