The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ανδρας φοράει τουρμπάνι που ζυγίζει 45 κιλά

Εδώ και 16 χρόνια


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 01, 2014

Ανδρας φοράει τουρμπάνι που ζυγίζει 45 κιλά

Τον αποκαλούν Turbanator και ίδιος νιώθει περήφανος για το τεράστιο τουρμπάνι του! Ο Avtar Singh Mauni φορά το μεγαλύτερο αυτοσχέδιο τουρμπάνι του κόσμου.

Εδώ και 16 χρόνια, κάθε μέρα τυλίγει τον τεράστιο αυτόν όγκο γύρω από το κεφάλι του, ενώ ομολογεί πως τις ελάχιστες φορές που δεν το φορά, νιώθει ένα κομμάτι του να λείπει. Όπως είπε, ξοδεύει 6 ώρες για να το φορέσει και υπολογίζεται πως το μήκος του τουρμπανιού, σύμφωνα με τη Huffington Post, φτάνει τα 645 μέτρα, που ισοδυναμούν με το μήκος δεκατριών πισίνων ολυμπιακών διαστάσεων.

Αυτή η μέτρηση δεν είναι επίσημη, αλλά αν ισχύει, ο Avatar θα μπει στο βιβλίο Guinness, ξεπερνώντας τον Major Singh, του οποίου το τουρμπάνι φτάνει τα 400 μέτρα. Πάντως, όπως λέει ο Avatar, όσο ακόμα συνεχίζουν τα πόδια του να τον κρατούν, θα φορά το τουρμπάνι, που τα υφάσματά του ζυγίζουν 30 κιλά και τα κοσμήματα επάνω τους άλλα 15 κιλά.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb