The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ανορεξικοί διάσημοι: Ένας διαγωνισμός για καλό σκοπό

Σοκαριστικές φωτογραφίες


Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2016

Ανορεξικοί διάσημοι: Ένας διαγωνισμός για καλό σκοπό

Οι ιστοσελίδες Worth1000 και FreakingNews είναι γνωστό ότι συχνά κάνουν διαγωνισμούς Photoshop, οι οποίοι αφορούν σοβαρά θέματα που σχετίζονται με τους διάσημους.

'Ενας ακόμα από αυτούς τους διαγωνισμούς φαίνεται πως ήταν και αυτός κατά της νευρικής ανορεξίας από τη FreakingNews, η οποία ανέφερε στην περιγραφή του ότι θέλει την βοήθεια του κόσμου για την πρόληψη της ανορεξίας ανάμεσα στους διάσημους και τους πολιτικούς, οπότε κάλεσε το κοινό να "πειράξει" τις φωτογραφίες τους με το photoshop για να τους δείξει πως θα μοιάζουν αν χάσουν πολλά κιλά.

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα του ήταν η απώλεια κιλών των διασήμων. Όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν οι όψεις τους μοιάζουν σοκαριστικές. αλλά παράλληλα και εντυπωσιακές.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb