The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Sinead OΆConnor

Βρέθηκε και είναι σώα


Δημοσίευση ΝΟE 30, 2015

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Sinead OΆConnor

Αφού δημοσίευσε ένα status update στο Facebook, το οποίο εύκολα μπορούσε να εκληφθεί ως σημείωμα αυτοκτονίας, η τραγουδίστρια Sinead O'Connor βρέθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Ιρλανδίας και της παρασχέθηκε ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Ένα κοντινό της πρόσωπο δήλωσε στο «Billboard» ότι η Sinead O'Connor «βρέθηκε και είναι πλέον ασφαλής».

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημη ανακοίνωση. Το επίμαχο ποστ της στο Facebook αναφέρεται στην πικρή διαμάχη της τραγουδίστριας με τον Donal Lunny, αναφορικά με τον γιο τους Shane, τον οποίο δεν της επιτρέπουν να δει. Επίσης, ανέφερε ότι βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, έχοντας δώσει άλλο όνομα, και ότι έχει πάρει «υπερβολική δόση».

Την πληροφορία ότι η Sinead βρέθηκε και είναι ασφαλής επιβεβαιώνει και ο ιρλανδικός οργανισμός ειδήσεων Breaking News.

Πριν το επίμαχο ποστ, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια σειρά ενημερώσεων στις οποίες κατηγορούσε μια γυναίκα ότι κρατάει μακριά τον γιο της από την ίδια, σημειώνοντας: «Είμαι σε απελπιστική ανάγκη να βρω μια δουλειά κι ένα μέρος να ζήσω».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb