The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Aθλητές υπερασπίστηκαν την τσιρλίντερ με σύνδρομο Down που δεχόταν bullying!

Στρέφονται όλοι μαζί κατά του εκφοβισμού


Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2015

Aθλητές υπερασπίστηκαν την τσιρλίντερ με σύνδρομο Down που δεχόταν bullying!

Όταν η Desiree Andrews, μαζορέτα με σύνδρομο Down, άκουσε άσχημα σχόλια από παιδιά του γυμνασίου της, αποφάσισε αρχικά να τα αγνοήσει, όμως τρεις παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ίδιου σχολείου δεν ήθελαν να κάνουν το ίδιο και αντιμετώπισαν τους νταήδες. Ένας από αυτούς, ο Miles Rodriguez, σε δήλωση που έκανε στο κανάλι NBC είπε: «Όταν τους άκουσα να μιλούν με τέτοιον τρόπο για εκείνη, τρελάθηκα! Κάποιοι από εμάς απορήσαμε με αυτήν τη συμπεριφορά και θέλαμε να κάνουμε εκείνους που σχολίαζαν να σταματήσουν, καθώς αυτό που έκαναν δεν ήταν καθόλου σωστό». Αυτό το γεγονός άλλαξε για πάντα τόσο τη ζωή της Desiree, όσο και των συμμαθητών της στο γυμνάσιο της Kenosha του Γουισκόνσιν, όπου φοιτούν. Πλέον, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ προσέχουν τη χαριτωμένη μαζορέτα εντός και εκτός γηπέδου.

Ο Rodriguez και τα άλλα δύο αγόρια που προστάτεψαν την Desiree είναι τώρα τελειόφοιτοι, ενώ πριν από λίγες ημέρες έπαιξαν και τον τελευταίο τους αγώνα στο σχολικό γυμναστήριο, το οποίο μετονομάστηκε γι' αυτόν τον μήνα «D's House» (Σπίτι της D). Ο πατέρας της Desiree, Cliff Andrews, έμεινε έκπληκτός από αυτήν την αφιέρωση, ενώ δήλωσε πως όλη αυτή η εμπειρία ήταν εκπληκτική, καθώς η κόρη του πάντα λάτρευε να λέει πως είναι διάσημη, μιας και στο σχολείο έχει βοηθό, ενώ τώρα είναι όντως διάσημη, καθώς εμφανίστηκε στα τοπικά Μέσα.

Η μικρή μαθήτρια φαίνεται πως λατρεύει αυτήν την αναγνώριση και τη δημοτικότητα, αφού λαμβάνει εκατοντάδες γράμματα και mail από τον κόσμο. Όπως δήλωσε και ο άλλος αθλητής, Scooter Terrien, που μαζί με τον Rodriguez και τον Chase Vazquez υπερασπίστηκαν το κορίτσι, «Δεν είναι δίκαιο κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζονται άσχημα, επειδή δεν είναι ίδιοι με όλους τους υπόλοιπους. Όλοι είμαστε ίσοι, όλους μας ο Θεός μάς δημιούργησε με τον ίδιο τρόπο». Από την άλλη, και ο Andrews αποκάλυψε πως το περιστατικό ενόχλησε πιο πολύ εκείνον, παρά την κόρη του, καθώς όπως αποκάλυψε, εκείνη τον αγκάλιασε και του είπε πως αγαπά εκείνα τα παιδιά, ακόμα και αν τα ίδια δεν τη θέλουν.

Φαίνεται πάντως, πως η Desiree είναι μια χαρά με την ιδιαιτερότητά της. Ο πατέρας της βέβαια ευχαρίστησε τα τρία αγόρια για την πράξη τους και ζήτησε από τον προπονητή τους να αναμεταδώσει τις βαθιές του ευχαριστίες για ό,τι έκαναν. «Προσπάθησα να τους ευχαριστήσω μόνος μου, όμως δεν είμαι καλός στο να βγάζω λόγους μπροστά σε πλήθη. Επιπλέον, ήξερα ότι θα καταρρεύσω και δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στα αγόρια».

Ο Andrews αποκάλυψε πως η κόρη του αγαπά τις μαζορέτες για δύο λόγους: επειδή συνδυάζουν τις δυο δραστηριότητες που της αρέσουν πιο πολύ – τη μουσική και τον χορό. Επίσης, η μικρή είναι φανατική θαυμάστρια της σειράς «Glee» και έχει ως πρότυπό της έναν από τους χαρακτήρες που πάσχει από το ίδιο σύνδρομο και είναι επίσης μαζορέτα. Όμως ο Andrews αποκαλεί τους μαθητές του γυμνασίου Lincoln «φαινόμενο» και χαίρεται πολύ που όλοι πλέον προσέχουν την κόρη του. 

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb