The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αυστραλία: Έφτιαξε το δικό του κράτος και ζητά την αναγνώριση του!

Η κυβέρνηση των Αβοριγινών θέλει αυτοδυναμία


Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2016

Αυστραλία: Έφτιαξε το δικό του κράτος και ζητά την αναγνώριση του!

Αυτό δεν είναι το Commonwealth της Αυστραλίας, αλλά η περιοχή Yidindji. Έτσι ήταν από παλιά και έτσι πρόκειται να μείνει. Αυτός ο άνδρας δημιούργησε την δική του χώρα εκεί και τώρα, θέλει η Αυστραλία να την αναγνωρίσει νόμιμα. Η κυβέρνηση του απευθύνεται στους ντόπιους του Yidindji.

Ο Murrumu Walubara Yidindji, γνωστός παλαιότερα ως Jeremy Geia και άφησε πίσω του έναν εξαψήφιο μισθό και απαρνήθηκε την Αυστραλιανή του εθνικότητα, αφότου έμαθε ότι οι Αβοριγίνες δεν αναγνωρίζονται συνταγματικά σαν τους πρώτους κατοίκους της μεγάλης ηπείρου. Τώρα, όπως ο ίδιος λέει, μια και το έθνος της πατρίδας του υπήρχε από εξ αρχής, έλειπε μονάχα ο νόμιμος εκπρόσωπος του, δηλαδή η κυβέρνηση του. Μάλιστα, το Κράτος των Αβοριγίνων Yidindji, εκδίδει και τις δικές του ταυτότητες και όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, μετρά 60 πολίτες.

Ο Murrumu έχει έρθει σε επαφή με πολιτικούς, χάρη στις γνωριμίες που είχε κάνει από το προηγούμενο επάγγελμα του σαν δημοσιογράφος, προσπαθεί να δημιουργήσει διπλωματικές σχέσεις με άλλες κυβερνήσεις και επιθυμεί η Αυστραλία να αναγνωρίσει την πολιτεία του, υπογράφοντας μια σχετική συνθήκη μαζί της. Η απόφαση για το αν αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αυστραλών, οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν να συνεργαστούν με το Yidindji και να προχωρήσουν σε μια νόμιμη συμφωνία αναγνώρισης του.

This Aboriginal Man Decided to Make His Own Country

This man created his own country — and it's not as crazy as it sounds.

Posted by AJ+ on Tuesday, February 9, 2016

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb