The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του τραγουδιστή των Linkin Park σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Δεν βρέθηκε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 25, 2017

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του τραγουδιστή των Linkin Park σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο του Chester Bennington, του τραγουδιστή του συγκροτήματος Linkin Park, που βρέθηκε νεκρός πριν από περίπου μία εβδομάδα, στα 41 του χρόνια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι ιατροδικαστές επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε απαγχονισμό, ενώ στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχε ένα μπουκάλι αλκοόλ. Αν και στο παρελθόν ο Bennington είχε εξομολογηθεί πως έδινε «μάχη» με την κατάθλιψη και την κατάχρηση ουσιών, οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου.

Το άψυχο σώμα του καλλιτέχνη εντόπισε ένας εκ των υπαλλήλων του σπιτιού, που ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ αίσθηση προκαλεί το ότι δεν βρέθηκε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής των Linkin Park είχε στενή σχέση με τον τραγουδιστή των Soundgarden, Chris Cornell, που επίσης αυτοκτόνησε, τον περασμένο Μάιο και έβαλε τέλος στη ζωή του την μέρα που εκείνος θα γιόρταζε τα 53α γενέθλιά του.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb