The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αυτή είναι η νέα και... ανανεωμένη Εθνική Μπάσκετ

Θα πάρει μέρος στο πρώτο «παράθυρο» της FIBA


Δημοσίευση ΝΟE 22, 2017

Αυτή είναι η νέα και... ανανεωμένη Εθνική Μπάσκετ

Παραμονές πλέον για την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική ομάδα μπάσκετ πέρασε από τη διαδικασία της επίσημης φωτογράφισης.

Οι 16 παίκτες που έχει (για την ώρα) στη διάθεσή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος φόρεσαν τη γαλανόλευκη και πόζαραν για το φακό. Μάλιστα ξεχωριστή φωτογράφιση έκαναν οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που θα ενσωματωθούν το Σάββατο, Καλάθης, Βουγιούκας και Αντετοκούνμπο.

Την Εθνική Ανδρών που θα πάρει μέρος στο πρώτο «παράθυρο» της FIBA ξεκίνησαν προπονήσεις εδώ και δύο ημέρες οι εξής 16 παίκτες: Γιάννης Μπουρούσης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Αθηναίου, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Βασίλης Χρηστίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Ντούσαν Σάκοτα και Βαγγέλης Μαργαρίτης.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb