The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αυτός είναι ο νεαρός που φιλόυσε η κόρη του Ομπάμα

«Κελεπούρι» τον χαρακτηρίζουν οι συμφοιτήτριες του


Δημοσίευση ΝΟE 22, 2017

Αυτός είναι ο νεαρός που φιλόυσε η κόρη του Ομπάμα

Ο φοιτητής που εθεάθη να φιλάει την Malia Obama είναι Άγγλος και ονομάζεται Rory Farquharson, σύμφωνα με την Daily Mail. Φοίτησε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία της Βρετανίας, πριν αποφασίσει να περάσει τον Ατλαντικό και να σπουδάσει στο Χάρβαρντ.


Ο 20χρονος είχε ποστάρει μια φωτογραφία από την Μασαχουσέτη το περασμένο φθινόπωρο γράφοντας: «Έτσι αρχίζει». Ωστόσο ο 20χρονος δεν περίμενε ποτέ την μεγάλη έκταση που πήρε στα media το φιλί που έδωσε στην κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.


Είναι εξαιρετικός φοιτητής, με διακρίσεις στο πρώην πανεπιστήμιο του, με τις κοπέλες να τον θεωρούν «κελεπούρι». Εκπροσώπησε το πανεπιστήμιό,ένα από τα πιο ακριβά της Αγγλίας, στο γκολφ.


Πάντως αν συνεχίσει να βλέπει την Malia, ίσως χρειαστεί να δώσει μερικές εξηγήσεις, αφού ακολουθεί τον πρόεδρο Τραμπ στοTwitter αλλά όχι τον πατέρα της. Όπως φαίνεται από το προφίλ του, μάλλον θα ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του, που είναι μεγαλοστέλεχος σε εταιρεία επενδύσεων στο Λονδίνο. Η Malia φαινόταν ευτυχισμένη στην αγκαλιά του, μέχρι που σταμάτησε να κάνει ένα τσιγάρο. Το μέλλον θα δείξει αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή όχι.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb