The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Διάσημες που δεν απέκτησαν απογόνους

Πώς απαντούν όταν τους ρωτάνε γιατί;


Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2015

Διάσημες που δεν απέκτησαν απογόνους

Μπορεί στη σύγχρονη εποχή ο μέσος ηλικιακός όρος τεκνοποίησης της γυναίκας να έχει ανέβει, όμως, ως επί το πλείστον, τα μωρά και η οικογένεια παραμένουν μια επιθυμία θηλυκού γένους. Βέβαια, από την άλλη υπάρχει και εκείνη η κατηγορία γυναικών που αποφασίζουν να μην αποκτήσουν απογόνους. Αυτή η άποψη βρίσκει σύμφωνες και πολλές από τις διάσημες κυρίες της διεθνούς showbiz, που αντί για μωρά προτιμούν να ασχολούνται με άλλα πράγματα που τις γεμίζουν. Ας δούμε παρακάτω τι απάντησαν αυτές οι σταρ στο ερώτημα γιατί δεν έκαναν παιδιά.

Cameron Diaz
Η όμορφη ηθοποιός λέει πως έχει μια απίστευτη ζωή, την οποία δεν θα μπορούσε να ζήσει εάν είχε παιδιά, ενώ ανάφερε επίσης, ότι τα παιδιά δεν είναι απαραίτητα για να νιώσει πλήρης μια γυναίκα.

Marisa Tomei
Αναρωτιέται με τη σειρά της, για ποιο λόγο οι γυναίκες έχουν την πεποίθηση ότι θα νιώσουν πλήρεις κάνοντας παιδιά.

Oprah Winfrey
Υποστηρίζει ότι τα παιδιά της θα τη μισούσαν, καθώς θα υπέφεραν, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Ellen DeGeneres
Σε συνέντευξή της το 2014 στο περιοδικό People, δήλωσε πως δεν είναι στα σχέδια εκείνης και της συντρόφου της ένα παιδί, μιας και καμιά από τις δυο τους δεν θέλει πραγματικά να γίνει μητέρα, που για την Ellen είναι η δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο.

Kim Cattrall
Η Samantha του «Sex and The City» πιστεύει ότι τα παιδιά στην αρχή είναι γλυκά και αξιαγάπητα, όμως μετά από λίγο της δημιουργούν πονοκέφαλο, ενώ τα θεωρεί και εξαντλητικά.

Jennifer Aniston
Η ηθοποιός τόνισε ότι ο λόγος που μια γυναίκα δεν κάνει παιδιά δεν αφορά κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό της, αφού και η ίδια είχε σχολιαστεί στο παρελθόν αρκετά γι' αυτήν της την επιλογή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb