The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Διάσημη τραγουδίστρια έχασε 18 (!) κιλά ‑ Δείτε την τρομερή μεταμόρφωσή της!

Tης αξίζουν συγχαρητήρια


Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2014

Διάσημη τραγουδίστρια έχασε 18 (!) κιλά ‑ Δείτε την τρομερή μεταμόρφωσή της!

Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να χάσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 18 ολόκληρα κιλά. Με υπομονή και επιμονή κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την απόκτηση ενός υγιούς οργανισμού.

Ο λόγος για τη διάσημη ράπερ Missy Elliott, η οποία εμφανίστηκε στο launch party του Alexander Wang και ομολογουμένως τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Το 2008 οι γιατροί ανακοίνωσαν στην τραγουδίστρια ότι πάσχει από τη νόσο Graves (μια αυτοάνοση ασθένεια, κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα κάνει τον θυρεοειδή αδένα να διογκώνεται και να παράγει υπερβολική ποσότητα θυρεοειδικών ορμονών). Για αρκετά χρόνια ακολουθούσε ειδική αγωγή, αλλά όπως η ίδια τόνισε, το τελευταίο διάστημα προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση μέσω σωστής διατροφής και εντατικής άσκησης.

Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της. Ένα μεγάλο εύγε. Η υγεία πάνω από όλα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb