The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Διάσημη Βρετανίδα αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στα χείλη της

Νιώθει ευτυχισμένη που μπορεί να βλέπει πλέον τον παλιό καλό της εαυτό


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 25, 2016

Διάσημη Βρετανίδα αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στα χείλη της

Η Lauren Goodge υποστηρίζει ότι νιώθει πολύ πιο "αληθινή" και πιο εκπλεπτισμένη από τότε που έβγαλε τα εμφυτεύματα που είχε στα χείλη της. Η σταρ του Towie, φαίνεται πως ξάφνιασε τους θαυμαστές της μετά από τη δημοσίευση φωτογραφίας της χωρίς τα φουσκωτά χείλη που διατηρούσε τα πέντε τελευταία χρόνια.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιάστηκαν με το πόσο όμορφη έδειχνε η 29χρονη κοπέλα με τα φυσικά της χαρακτηριστικά, ενώ η ίδια ανέφερε σε συνέντευξη της ότι ο κόσμος της λέει πόσο καλύτερη είναι χωρίς τα εμφυτεύματα και στο ερώτημα γιατί μπήκε στη διαδικασία να τα βάλει, εκείνη απαντά ότι ήθελε να δείχνει το πρόσωπο της πιο αδύνατο και τα χείλη της πιο ζουμερά. Ακόμα, δηλώνει ότι και το χαμόγελο της της φαίνεται καλύτερο και πως η εικόνα της γενικά έχει βελτιωθεί και μοιάζει λιγότερο ψεύτικη.

Μάλιστα, η νεαρή ανέφερε ότι είδε τη διαφορά μόλις από την πρώτη θεραπεία και πως ο γιατρός της της είπε ότι τα χείλη της είναι εξίσου καλά και φυσικά. Τέλος, πρόσθεσε ότι εδώ και 12 μήνες απέχει από την χρήση εμφυτευμάτων και ότι νιώθει πολύ χαρούμενη που μπορεί να αντικρίζει και πάλι στον καθρέφτη την παλιά Lauren.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb