The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Εξομολογήσεις: Θανατερές ατάκες πεθερών σε νύφες, που άφησαν εποχή

Όσα διηγήθηκαν γυναίκες μετά τη συνύπαρξη με τις μανάδες των συζύγων τους


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 31, 2015

Εξομολογήσεις: Θανατερές ατάκες πεθερών σε νύφες, που άφησαν εποχή

Αν νομίζετε πως έχετε τραβήξει πολλά από την πεθερά σας, τότε μάλλον πρέπει να διαβάσετε τις 12 παρακάτω αληθινές ιστορίες που ορισμένες γυναίκες αποφάσισαν να διηγηθούν για τις μητέρες των συζύγων τους στη Huffington Post. Απολαύστε τες (;)!

  1. Η πεθερά ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο γυμναστικής και έκανε tag τη νύφη και την κόρη της, γράφοντας: «Τώρα δεν έχετε καμία δικαιολογία».
  2. Είπε στη νύφη της ότι γνώριζε πως εκείνη και ο γιος της ήθελαν να περιμένουν λίγο ακόμα πριν κάνουν παιδιά, όμως της ανέφερε επίσης πως έχει αρχίσει να μεγαλώνει, ενώ η κοπέλα δεν ήταν καν 35 ετών.
  3. Η πρώην πεθερά της την αποκαλούσε επί τρία χρόνια με το όνομα της πρώην συζύγου του άλλου γιου της!
  4. Η πεθερά της έκλεψε μερικές προσκλήσεις γάμου, ώστε να καλέσει ανθρώπους που το ζευγάρι δεν ήθελε να έχει στον γάμο του.
  5. Έβλεπε με την πεθερά της μια παράσταση μπαλέτου στο θέατρο, όταν εκείνη τη ρώτησε αν είχε κάνει ποτέ της τέτοιο είδος χορού. Μόλις η νύφη της της απάντησε «όχι», εκείνη είπε ότι αυτό φαίνεται, μιας και όσες γυναίκες έχουν κάνει μπαλέτο, προσέχουν το κορμί τους.
  6. Όταν ο αρραβωνιαστικός της ανακοίνωσε στους γονείς του ότι πρόκειται να την παντρευτεί, η μητέρα του τον ρώτησε αν την αγαπά περισσότερο από την πρώην του... Έπειτα, τόνισε πόσο πολύ αγαπά εκείνη την πρώην του και πόσο της λείπει, και ας είχαν χωρίσει... 6 χρόνια πριν.
  7. Ενώ ήταν ήδη παντρεμένοι, η μητέρα του άντρα της του πρότεινε να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού, μήπως και γνωρίσει κάποια...
  8. Nύφη είπε στην πεθερά της πως δεν της αρέσει το ποδόσφαιρο και εκείνη της απάντησε πως μόνο οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι το εκτιμούν.
  9. Η πεθερά της τη μισεί τόσο, που προσποιείται πως εκείνη δεν υπάρχει. Βέβαια, έτσι ίσως είναι καλύτερα, γιατί τουλάχιστον έτσι δεν χρειάζεται και εκείνη να ασχολείται μαζί της.
  10. Την πρώτη φορά που γνώρισε την πεθερά της και έμειναν οι δυο τους μόνες, εκείνη της είπε πως ήταν περίεργο που δεν είναι κοκκινομάλλα, μιας και αυτές αρέσουν στον γιο της. Εκείνη της απάντησε πως όντως ήταν περίεργο, μιας και η ίδια προτιμά τους κοκκινομάλληδες.
  11. Όταν η πεθερά της έμαθε πως συγκατοικεί με τον γιο της, την αποκάλεσε «πόpνη της Βαβυλωνίας».
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb