The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Εκτός «Πρωινού» ο Σεφερλής: Ποιος τον αντικαθιστά

Ποιο το παρασκήνιο


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 31, 2015

Εκτός «Πρωινού» ο Σεφερλής: Ποιος τον αντικαθιστά

Όπως όλα δείχνουν, ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα είναι στο πρωινό του Mega στη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ επικρατέστερη για τη θέση του είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης είχε οριστεί το ραντεβού του γνωστού κωμικού και μέχρι πρότινος παρουσιαστή του «Mega με Μία» με τους ιθύνοντες του καναλιού. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Yupii, στο ραντεβού διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι οι εμπορικές ανάγκες του σταθμού θέλουν ένα πρωινό πρόγραμμα που να αγκαλιάζει τις γυναίκες και να είναι επικεντρωμένο καθαρά γύρω από θέματα που ενδιαφέρουν το γυναικείο κοινό – και φυσικά, ένα πρωινό με ένα budget μειωμένο τουλάχιστον κατά 40% .

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάρκος Σεφερλής αποχωρεί από το κανάλι, καθώς ο Λοίζος Ξενόπουλος δηλώνει ένας από τους φανατικούς του θαυμαστές και τον πιστεύει πολύ και τηλεοπτικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Οι σχέσεις του Μάρκου με το Mega παραμένουν πολύ καλές και αν δούμε τον ηθοποιό σε κάτι εντελώς διαφορετικό την ερχόμενη σεζόν, δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να κλείσει αυτήν την επαγγελματική του σελίδα μέσω Ιnstagram. Ανεβάζοντας τη φωτογραφία όλων των συντελεστών του «Mega με Μία» από την τελευταία εκπομπή, ο ηθοποιός έγραψε: «Το MEGA με ΜΙΑ θα είναι για πάντα μια ωραία ανάμνηση. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου και σ' αυτό το εγχείρημα! Ραντεβού στο Δελφινάριο»!

Το MEGA με ΜΙΑ θα είναι για πάντα μια ωραία ανάμνηση.Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου και σ'αυτό το εγχείρημα! Ραντεβού στο Δελφινάριο!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Με πληροφορίες από: Zappit, Yupiii

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb