The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ελληνική μόδα που ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου!

Eξάγουμε ταλέντα!


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2015

Ελληνική μόδα που ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου!

¶λλοτε το μίνιμαλ ύφος των ελληνικών γραμμών και άλλοτε τα πλουραλιστικά στοιχεία, δίνουν έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε σχέδιο ξεχωριστά!

Η Ελλάδα εξάγει υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ από τους ταλαντούχους σχεδιαστές της. 

Zeus+ Δione

Με ένα όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, η Mareva Grabowski και η Δήμητρα Κολοτούρα, εμπνεύστριες του Zeus+Δione, έχουν βάλει σκοπό να κάνουν τον Δία και τη Διώνη γνωστούς σε όλο τον κόσμο μέσα από τις δημιουργίες τους. «Ξεκινήσαμε στη μέση μιας πολύ δύσκολης περιόδου για τη χώρα μας, πριν από τρία χρόνια, με σκοπό να αναδείξουμε στοιχεία της κληρονομιάς μας μέσα από τη μόδα, που τόσο μας ενδιέφερε, αναδεικνύοντας συγχρόνως ξεχασμένες τεχνικές». 

Ancient Greek Sandals

Όλα ξεκινούν όταν δύο νέοι που σπούδασαν στο εξωτερικό γνωρίζονται τυχαία, μοιράζονται την ιδέα τους και κάπως έτσι γεννιέται το brand Ancient Greek Sandals. H Xριστίνα Μαρτίνη σχεδιάζει τα σανδάλια από την Κέρκυρα και ο Νικόλας Μίλογλου ασχολείται με το marketing και την εξαγωγή, η οποία τελικά γίνεται το 2012. Και από τότε φορά ελληνικά σανδάλια όλος ο κόσμος! Η πρώτη παραγγελία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σήμερα τα σανδάλια γίνονται ανάρπαστα σε περίπου 300 σημεία πώλησης σε 50 χώρες. 

ΣΟΜΦ

Η Μαριαφλώρα σχεδιάζει ξεχωριστά ρούχα και επέστρεψε το 2008 στην Ελλάδα μετά τις σπουδές και την εργασία της στο Λονδίνο. «Η Αθήνα είναι ένας τόπος που με εμπνέει και μου έλειπε πάντα. Τα καλοκαίρια που ερχόμουν εδώ, σχεδίαζα περισσότερο. Μου αρέσει ο τρόπος που ζει αυτή η πόλη, η σκηνή της, είναι μια κινητήριος δύναμη για μένα», λέει.

Grecian Chic

Μεταξωτά μαντήλια με υπέροχα prints που θυμίζουν Ελλάδα! Η Έλενα Ζουρνατζή είναι μια ταλαντούχα δημιουργός που αντλεί την έμπνευσή της από τις ομορφιές της χώρας, ενώ τα σχέδιά της προκάλεσαν το ενδιαφέρον του γνωστού γαλλικού οίκου Hermès!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb