The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Φρικιαστικός θάνατος για 19χρονη: Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στο τιμόνι

Τραγικό τέλος για το κορίτσι


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 30, 2014

Φρικιαστικός θάνατος για 19χρονη: Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στο τιμόνι

Η 19χρονη Caterina Alzetta βρήκε τραγικό θάνατο, όταν συγκρούστηκε με όχημα στην πόλη Montereale Valcellina. Τα μαλλιά της μπλέχτηκαν από τον αέρα στο τιμόνι και το άτυχο κορίτσι δεν πρόλαβε να τα ξεμπλέξει και να σωθεί.

Μαζί της στο αυτοκίνητο ήταν και ο αδερφός της Pietro, ο οποίος γλύτωσε με απλούς τραυματισμούς και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Όταν η κοπέλα κατέβασε το παράθυρό της, τα μακριά μαλλιά της μπλέχτηκαν στο τιμόνι, όπως κατέθεσε ο αδερφός της.

Προσπαθώντας να τα ξεμπλέξει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με όχημα. Η 19χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ οι επιβάτες του δεύτερου οχήματος νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η μητέρα της κοπέλας περιγράφει τη σκηνή λέγοντας: «Τα μαλλιά της κόρης μου ήταν πυκνά και μακριά, αλλά με τραγικό τρόπο πιάστηκαν στο τιμόνι και, όπως αντιλαμβανόμαστε, όταν έκανε μια απότομη κίνηση του κεφαλιού, τράβηξε το τιμόνι».

 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb