The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η πλαστική της παραμόρφωσε το πρόσωπο και την άφησε τυφλή από το ένα μάτι

Η απίστευτη ιστορία της Carol Bryan


Δημοσίευση ΙΑΝ 18, 2017

Η πλαστική της παραμόρφωσε το πρόσωπο και την άφησε τυφλή από το ένα μάτι

Μια επίσκεψη στον πλαστικό χειρούργο και μερικά ενέσιμα υλικά γεμίσματος (fillers), ήταν μοιραία για την Carol Bryan, που κατέληξε παραμορφωμένη και εντελώς τυφλή από το ένα μάτι. Σήμερα, μια δεκαετία αργότερα, η 55χρονη πια Carol, στέλνει το δικό την μήνυμα για τους κινδύνους που κρύβονται σε κάτι που μοιάζει απλό και ανώδυνο.

Από τα 30 της κιόλας, έκανε μπότοξ. Το 2009, και ύστερα από σύσταση του γιατρού της, αποφάσισε να κάνει και fillers, για να διορθώσει το περίγραμμα του προσώπου της. Όμως οι δυο ενέσεις έγιναν σε λάθος σημεία και από τότε ζει ένα δράμα. «Τρεις μήνες μετά τη διαδικασία, η όψη μου ήταν τρομακτική», είπε στην Independent. Η διορθωτική επέμβαση χειροτέρεψε τα πράγματα αντί να τα διορθώσει. Κι αυτό, γιατί επηρεάστηκε το οπτικό της νεύρο, χάνοντας την όρασή της από το δεξί μάτι.

«Το πρόσωπό μου άρχισε να πρήζεται και να αλλοιώνεται σε τέτοιο σημείο που άρχισα να κρύβομαι από την οικογένειά και τους φίλους μου και στην πραγματικότητα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Ποτέ δεν κοιτάχτηκα ξανά στον καθρέφτη. Έμοιαζα σαν να είχα το κεφάλι ενός εξωγήινου, το μέτωπό μου κάλυπτε τα μάτια μου...» είπε η 55χρονη από την Φλόριντα.

Δεν άντεχε να κυκλοφορεί έξω και για περίπου τρία χρόνια κλείστηκε στο σπίτι της. «Κλειδωνόμουν στο δωμάτιό μου, δεν ήμουν σίγουρη αν θα επιβίωνα. Σκεφτόμουν να βάλω τέλος στη ζωή μου». Αυτό σταμάτησε όταν πείστηκε από την κόρη της να ζητήσει βοήθεια. Αφού μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, ξεκίνησε η αναζήτηση για οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να διορθωθεί η κατάσταση.

Οι επεμβάσεις που έκανε ήταν επίπονες. Σε μια από αυτές μάλιστα, της έβγαλαν ένα κομμάτι δέρμα από την πλάτη, για να της το εμφυτεύσουν στο μέτωπο. Όμως σήμερα η Carol είναι αισιόδοξη, «Αισθάνομαι υπέροχα σήμερα. Είμαι χαρούμενη που είμαι ζωντανή και βρίσκομαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση».

Ισχυρίζεται πλέον πως δεν θα ξανακάνει πλαστική επέμβαση ξανά. Δεν αποτρέπει όμως αυτούς που θέλουν να κάνουν, αρκεί να ξέρουν τον λόγο και να... εμπιστεύονται τυφλά τον γιατρό.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb