The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η βιογραφία που καίει την Kate Moss

Ο έpωτας με τον Depp και η ροπή προς το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα όpγια


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 15, 2014

Η βιογραφία που καίει την Kate Moss

Ήταν το 1994, όταν ο Johnny Depp και η Kate Moss δημοσιοποίησαν τη σχέση τους και έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ της δεκαετία του '90. Τρία χρόνια μετά, ήρθε το οριστικό τέλος.

Το σούπερ μόντελ δήλωνε σε συνεντεύξεις της συντετριμμένη και έλεγε πως ο χωρισμός της από τον διάσημο ηθοποιό ήταν εφιάλτης.

Τώρα, ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Champagne Supernova» αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον θυελλώδη έpωτα της ιέρειας της μόδας για τον χολιγουντιανό σταρ. Πρόκειται για βιογραφία της Kate Moss, που υπογράφει η Morin Callahan.

«Είχαν και οι δύο μια αρρωστημένη ροπή προς το αλκοόλ, τα φάρμακα, το τσιγάρο και το σ3ξ. Η Kate έγινε μοντέλο τυχαία και ο Depp ήταν ένας πανκ-ροκ ποιητής, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε σταρ του κινηματογράφου», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις σελίδες του βιβλίου, όπου τονίζεται πως τα τρία χρόνια σχέσης τους ήταν βουτηγμένα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Έπινε κάθε βράδυ ένα μπουκάλι βότκα, γιατί ένας γιατρός της είχε πει ότι είναι το καλύτερο αλκοόλ για να διατηρήσει την ομορφιά της. Με τη βότκα έκανε και τρία γραμμάρια κοκαΐνης», εξηγεί η Callahan , η οποία σημειώνει ότι εκείνη την εποχή η Moss είχε το παρατσούκλι «Τank», γιατί έπινε πολύ γρήγορα.

Όταν ήρθε ο χωρισμός με τον Depp, εκείνη κατέρρευσε: «Της έσπασε την καρδιά. Τρελάθηκε...». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο, προσπαθούσε να καλύψει το κενό που της άφησε ο ηθοποιός με ξέφρενα πάρτι, περιστασιακό σ3ξ, ακόμη και όρyια… «Μαζί με τον Jude Law και την τότε σύζυγό του, Sandi Frost, η Moss διασκέδαζε κάθε βράδυ σε πάρτι, ενώ τους ακολουθούσε στο κρεβάτι», λέει φίλος της Moss στη συγγραφέα του βιβλίου, η οποία υποστηρίζει επίσης πως, όταν η Kate έμαθε για την σχέση του Johnny Depp με τη Vanessa Paradis, βγήκε εκτός εαυτού και πέρασε δύο αυτοκαταστροφικές εβδομάδες στην Ίμπιζα.

Το βιβλίο κλείνει με τον γάμο της Moss με τον μουσικό Jamie Hince το 2011.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb