The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κι όμως αυτός είναι ο «Μονομάχος» Russell Crowe!

Πραγματικά αγνώριστος


Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2017

Κι όμως αυτός είναι ο «Μονομάχος» Russell Crowe!

Ο Αυστραλός ηθοποιός υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς πριν από κάποια χρόνια, με πολλές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο. Αποκορύφωμα ήταν η ερμηνεία του στην ταινία μονομάχος όπου με το παρουσιαστικό, την αρρενωπότητα και το πηγαίο ταλέντο του, έκλεψε εκατομμύρια καρδιές και ένα χρυσό αγαλματίδιο.

Όμως οι πρόσφατες φωτογραφίες του που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι σαν να δείχνουν έναν άλλον άνθρωπο. Με πολλά περιττά κιλά και αθλητικά ρούχα, παίζει με μια μπάλα του ράγκμπι και μια του μπάσκετ σε ένα πάρκο στο Σίδνεϋ.

Ο 52χρονος είδε καλό καιρό και θέλησε να γυμναστεί. Ωστόσο όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του είχε πολύ καιρό να το κάνει. Εκτός κι να πρόκειται για περιττά κιλά για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Σε κάθε περίπτωση, ο «μονομάχος» είναι πραγματικά αγνώριστος.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb