The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Κοπέλα που θεωρούνταν νεκρή για χρόνια βρέθηκε... σε Ίντερνετ καφέ!

Τη βρήκαν τυχαία, κατά τη διάρκεια ελέγχου της αστυνομίας


Δημοσίευση ΝΟE 30, 2015

Κοπέλα που θεωρούνταν νεκρή για χρόνια βρέθηκε... σε Ίντερνετ καφέ!

Όταν η Xiao Yun έφυγε από το σπίτι της στο Zhejian της Κίνας, στην ηλικία των 14 ετών, οι γονείς της τη θεώρησαν νεκρή. Εκείνη την ημέρα είχαν έναν καβγά με την κόρη τους, και από τότε που εκείνη έφυγε, δεν την ξαναείδαν.

Όλα αυτά συνέβησαν πριν από μια δεκαετία, όμως οι γονείς της κοπέλας ανακάλυψαν πως η κόρη τους είχε ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο όλο αυτόν τον καιρό.

Φαίνεται πως προσποιούνταν τη νεκρή, χωρίς όμως καν να προσπαθεί γι' αυτό. Αστυνομικοί την ανακάλυψαν λίγες ημέρες πριν, κατά τη διάρκεια ελέγχων ρουτίνας που έκαναν σε Ίντερνετ καφέ και όπως αποκαλύφθηκε, η Yun έπαιζε online παιχνίδια τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η καθημερινότητα της κοπέλας είχε ως εξής: Έπαιζε CrossFire, ένα διαδικτυακό παιχνίδι δράσης, ενώ πλενόταν και κοιμόταν στα διάφορα Ίντερνετ καφέ όπου σύχναζε. Μάλιστα, ζούσε βασιζόμενη κυρίως στην καλοσύνη που της έδειχναν οι ντόπιοι. Μεγαλώνοντας, έπιασε δουλειά.

Κάποιες φορές δούλευε ως ταμίας στα Ίντερνετ καφέ, όταν χρειαζόταν έξτρα χρήματα. Επιπλέον, έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο CrossFire, όμως η αστυνομία την τιμώρησε αυστηρά, δίνοντάς της πρόστιμο χιλιών γιουάν (περίπου 140 ευρώ) και πηγαίνοντάς την πίσω στην οικογένειά της.

Όπως δήλωσε η μητέρα της, η κόρη της έχει έναν πολύ πεισματάρικο χαρακτήρα και μηδαμινή υπομονή, γι' αυτό και συχνά μάλωναν, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως η κόρη της σήμερα είναι ενήλικη και δεν πρόκειται να την ξαναμαλώσει.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb