The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ξεκίνησε καριέρα μοντέλου στα 60 χάρη στη γενειάδα του

Πλέον ονειρεύεται να εργαστεί για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου


Δημοσίευση ΙΑΝ 22, 2017

Ξεκίνησε καριέρα μοντέλου στα 60 χάρη στη γενειάδα του

Ο 60χρονος Philippe Dumas από τη Γαλλία, σπούδασε νομικά όμως ποτέ του δεν εξάσκησε το επάγγελμα και εργάστηκε στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της διαφήμισης. Για διάφορους λόγους, τον Απρίλιο του 2015 ξεκίνησε μια νέα δουλεία και σκέφτηκε να μεγαλώσει τα μούσια του. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος πίστευε ότι θα δείχνει χάλια, ο κόσμος του έλεγε πόσο πιο ωραίος έμοιαζε και αφού αυτά τα κομπλιμέντα τα άκουσε πολλές φορές, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στον χώρο το μόδας και να γίνει μοντέλο.

Ξεκίνησε λοιπόν να προσέχει περισσότερο το ντύσιμο του και αντιλήφθηκε πως όντως είχε μια ιδιαίτερη και γοητευτική εμφάνιση. Κάπως έτσι, πήρε το θάρρος και πήγε σε διάφορα πρακτορεία μοντέλων και η καριέρα του δεν άργησε να ξεκινήσει, ενώ ο ίδιος κόντευε τα 60 τότε. Σήμερα δηλώνει ότι αγαπά πολύ αυτό που κάνει, καθώς και ότι αντλεί ικανοποίηση μέσα από αυτό και όταν τον ρωτούν αν θα ήθελε κάτι άλλο, εκείνος απαντά ότι ίσως θα ήθελε να συμμετέχει σε μια τεράστια καμπάνια οίκων όπως οι Chanel και Dior. Άλλωστε όλοι έχουμε όνειρα, οπότε ποιος ξέρει, ίσως τελικά βγει και αυτό αληθινό.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb