The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μεga‑λη ανατροπή στο κανάλι της Μεσογείων

Αλλάζει η στάση των μετόχων


Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2016

Μεga‑λη ανατροπή στο κανάλι της Μεσογείων

Καθώς η μέρα προχωρά οι εξελίξεις στο Mega και η συνεχείς ανατροπές των γεγονότων στα δεδομένα είναι τόσο μεγάλες που όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και από λεπτό σε λεπτό. Τα νέα δεδομένα που ισχύουν για το Mega φέρνει η νεότερη ενημέρωση του Νίκου Πεφάνη στους εργαζομένους, σύμφωνα με την οποία οι μέτοχοι του καναλιού είναι έτοιμοι να βάλουν έως αύριο 17,5 εκατ. ευρώ, ώστε να μην τραβήξουν την πρίζα οι τράπεζες.

Τα λόγια του κ. Πεφάνη είναι μάλιστα καταγεγραμμένα από τους εργαζομένους σε βίντεο, το οποίο τραβούσαν με κάμερα και με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου είπε στους εργαζομένους, μιλώντας εκ μέρους των μετόχων, ότι πλέον η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των τραπεζών, οι οποίες και θα αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν την πρόταση των μετόχων και σύμφωνα με τον ίδιο, δύσκολα θα την αρνηθούν.

Έτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση, οι δύο παλιοί μέτοχοι του Mega, Γιώργος Μπόμπολας (7,5 εκατ. ευρώ) και Σταύρος Ψυχάρης (5 εκατ. ευρώ), βάζουν το μερίδιό τους που είναι συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ και ένας νέος, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, θα προσθέσει 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο κ. Ψυχάρης επιβεβαίωσε την είδηση αυτή μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες.

Τι λέει όμως η πλευρά του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου;

Από την πλευρά Φιλιππόπουλου τόνισαν πως η προσπάθεια δεν έχει εγκαταλειφθεί ενώ διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο ισχυρός άντρας δεν ενδιαφέρετε πλέον να σώσει το κανάλι χαρακτηρίζοντας την ως «ράδιο αρβύλα» ή και υποβολιμαία προκειμένου να δυναμιτίσει το ήδη τεταμένο κλίμα. Την Παρασκευή φαίνεται πως θα γίνει και η τελική συνάντηση των μετόχων μετά από δεκάδες αποτυχημένες συζητήσεις μέχρι σήμερα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb