The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Μειώστε την κατανάλωση ρεύματος του κλιματιστικού κατά 30%‑50%

Μια νέα επαναστατική συσκευή στην υπηρεσία του καταναλωτή!


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 14, 2017

Μειώστε την κατανάλωση ρεύματος του κλιματιστικού κατά 30%‑50%

Μια νέα τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε με σκοπό την εξοικονόμηση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι και 50% από κλιματιστικά/αντλίες θερμότητας και άλλο εξοπλισμό που λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ.

Επιπλέον προστατεύσει το σπίτι και την επιχείρησή σας από απότομες αυξήσεις της τάσης.

Το Power Saver μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρισμού από οικιακές συσκευές και μηχανήματα, επιφέροντας μείωση στους λογαριασμούς του ηλεκτρισμού σας κατά 30-50%, αναλόγως των συσκευών που χρησιμοποιείτε.

Είναι γνωστό πως το ρεύμα που καταλήγει στα σπίτια μας δεν είναι σταθερής μορφής. 

Το ασταθές αυτό ρεύμα (μειώσεις και απότομες αυξήσεις) δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει καμιά από τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, το ρεύμα με διακυμάνσεις σπαταλά το ηλεκτρικό ρεύμα που προέρχεται από το κύκλωμα μετατρέποντας την ηλεκτρική ενέργεια σε θερμική ενέργεια.

Αυτή η θερμική ενέργεια, όχι μόνο σπαταλιέται διαχεόμενη στην ατμόσφαιρα, αλλά θερμαίνει επίσης τις συσκευές και το κύκλωμα καλωδίωσης.

Η συσκευή εξοικονόμησης ρεύματος αποθηκεύει το ρεύμα στο εσωτερικό του χρησιμοποιώντας ένα σύστημα από πυκνωτές οι οποίοι το αποδεσμεύουν σε μια ομαλότερη, σταθερή μορφή χωρίς απότομες αυξήσεις.

Αυτό σημαίνει πως πετυχαίνουμε μείωση των απότομων αυξήσεων στην ισχύ και το ρεύμα που ρέει διαμέσου του κυκλώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον πιο αποτελεσματικά και οικονομικά.

Δείτε περισσότερα για την συσκευή εξοικονόμησης ρεύματος ΕΔΩ

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb