The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο καuτός γαλανομάτης κατάδικος που έγινε viral, αλλάζει ριζικά...

Η μεγάλη απόφαση και το συμβόλαιο


Δημοσίευση ΜΑΡ 04, 2015

Ο καuτός γαλανομάτης κατάδικος που έγινε viral, αλλάζει ριζικά...

Ο Jeremy Meeks, όπως φαίνεται, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Σύμφωνα με το ABC News, ο σeξι κατάδικος ξεκινά καριέρα μοντέλου. Μάλιστα έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο και γι' αυτό θα βάλει τα δυνατά του να αποφυλακιστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα, για να επωφεληθεί από τη φήμη του και το γκελ που έχει στις γυναίκες.

Ο JIm Jordan, εκπρόσωπος του πρακτορείου Cross Management, στο οποίο ανήκει πλέον ο Meeks, τονίζει ότι ο νεαρός κατάδικος έχει ΤΟ πρόσωπο. Τώρα προσπαθεί να φτιάξει και ΤΟ κορμί. «Τρώω υγιεινά, κάνω πολλά πους-απς και γενικά πολλή γυμναστική», λέει ο ίδιος.

«Είμαι σε θέση να εξασφαλίσω όλα τα απαραίτητα στην οικογένειά μου και να αλλάξω τη ζωή μου», προσέθεσε, μιλώντας στο ΑBC News από τη φυλακή της Νεβάδα. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι όλοι θα ασχολούνταν με την εμφάνισή μου και γι' αυτό αισθάνομαι ευλογημένος και ευγνώμων», συνέχισε.

Ο Καλιφορνέζος με τα έντονα ζυγωματικά και τα γαλάζια μάτια συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο ως μέλος συμμορίας. Η αστυνομία ανάρτησε στο Facebook τη φωτογραφία του και ακολούθησε... χαμός, με εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να παραληρούν για χάρη του.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb