The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο Tom Cruise και ο John Travolta είναι 30 χρόνια ζευγάρι!

Τρελή είδηση


Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2015

Ο Tom Cruise και ο John Travolta είναι 30 χρόνια ζευγάρι!

Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο του αμερικάνικου περιοδικού «Star» τα λέει όλα: «Tom & John: Το 30χρονο γκέι μυστικό». Το δημοσίευμα κάνει λόγο για καuτές λεπτομέρειες που αφορούν την κρυφή ομoφυλοφιλική σχέση του John Travolta και του Tom Cruise.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του όχι και τόσο αξιόπιστου μέσου, οι δύο διάσημοι και πολύ δημοφιλείς ηθοποιοί διατηρούν κρυφό εpωτικό δεσμό τα τελευταία 30 χρόνια!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Travolta  είδε τον Cruise στην πρώτη του ταινία «Οι Εpωτικές Μπίζνες Ενός Πρωτάρη». Τότε λέγεται ότι ο Travolta προσκάλεσε τον Cruise σε μια ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον. Μάλιστα, συμπληρώνει ότι το «ζευγάρι» γνωρίστηκε αρχικά σε ένα δείπνο σε ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και έπειτα έκαναν το ταξίδι.

Συγκεκριμένα, ότι βρέθηκαν σε μία σχολή Σαϊεντολογίας, όπου πέρασαν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα πάθους και από τότε έγιναν αχώριστοι.

Πάντως, κανείς από τους δύο πρωταγωνιστές αυτού του κίτρινου σκανδάλου δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb