The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Οι πιο αγαπημένοι... κάφροι των ελληνικών σίριαλ

Μας έκαναν πολλές φορές να γελάσουμε


Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2015

Οι πιο αγαπημένοι... κάφροι των ελληνικών σίριαλ

Θυμηθείτε τους χαρακτήρες που έδωσαν το κάτι παραπάνω στις κωμωδίες που αγαπήσαμε. Από τις «Βαρβαρότητες» στο «Big Bang», ένα top 5 χαρακτήρων που ήταν απαράδεκτοι, κάφροι και αγενείς, αλλά αγαπήθηκαν από το κοινό.

Χάρης
(Βλαδίμηρος Κυριακίδης, «Βαρβαρότητες»)

Και ροκ, και κάφρος, και τρομακτικός με τα δερμάτινα, τα πέτσινα, τα κοκαλωμένα μαλλιά, τα σκουλαρίκια και... τη χρυσή καρδιά!

Λάζαρος
(¶ρης Σερβετάλης, «Είσαι το Ταίρι μου»)

Δεν του φαίνεται, όμως είναι καλός φίλος, γοητευτικός και ευαίσθητος. Όταν δεν πετάει χοντράδες, δεν ταΐζει τον Μήτσο στο στόμα, και δεν παρενοχλεί τις γυναίκες.

Τζώνι
(Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, «Εγκλήματα»)

Περιπτωσάρα ανθρώπου που λατρεύει να πειράζει τους άλλους, που πάντα βρίσκει τρόπο να χώνεται σε μπερδέματα, και παρ' όλα αυτά παραμένει γλυκύτατος.

Νώντας Περιστερόπουλος
(Γιώργος Σεϊταρίδης, «Singles»)

Ο Ελληνάρας στην πιο κακή εκδοχή του, λέει την αλήθεια χειρότερη απ' ότι είναι, δεν έχει καθόλου τακτ, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι το καλύτερο παιδί.

Βασίλης
(Βασίλης Παπαδημητρίου, «Big Bang»)

Ερωτύλος μέχρι αηδίας, κάφρος, με τις χειρότερες ατάκες πεσίματος που ακούστηκαν ποτέ, και ένα από τα πιο γλυκά χαμόγελα της τηλεόρασης.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb