The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ποια star φοβάται ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί;

Ανέβασε το τεστ εγκυμοσύνης της στα social media


Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2016

Ποια star φοβάται ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί;

Δεν προλάβαμε να ευχηθούμε στην Κιμ Καρντάσιαν για το δεύτερο παιδάκι της και ήρθε να μας ταράξει ξανά, ανεβάζοντας στα social media τα τεστ εγκυμοσύνης που έκανε!

«Είμαι στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου. Θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης επειδή φοβάμαι», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο SnapChat, που απαθανάτιζε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι τεστ εγκυμοσύνης, επειδή έπαθε κρίση πανικού μέσα στο αεροπλάνο, νομίζοντας ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά! Λίγη ώρα αργότερα η διάσημη celebrity έλυσε την απορία των followers της, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης που έκανε στα 17.000 πόδια!

«Όχι έγκυος«, έγραφε το τεστ δίνοντας μεγάλη χαρά στη σταρ που δεν ήθελε να γίνει μητέρα τόσο σύντομα και σκορπώντας μεγάλη στεναχώρια στα μαγαζιά με τα μωρουδιακά, μιας και είχε ξοδέψει μία περιουσία εκεί η Κιμ για τα δύο της παιδάκια!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb