The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Πώς μια 12χρονη νίκησε 16.000 ανθρώπους σε διαγωνισμό της Google

Η περίπτωση της Grace Moon


Δημοσίευση ΝΟE 30, 2015

Πώς μια 12χρονη νίκησε 16.000 ανθρώπους σε διαγωνισμό της Google

Και όμως, η νεαρή Grace Moon είδε μέσα σε μια μέρα να θαυμάζουν το έργο της περισσότεροι άνθρωποι από όσους επισκέπτονται το μουσείο του Λούβρου μέσα σε έναν χρόνο. Αυτό συνέβη χάρη στην αναγνώριση που δέχτηκε η δουλειά της από την πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου παγκοσμίως, το Google.

Το 2008 η κοπέλα κέρδισε στον διαγωνισμό «Doodle 4 Google» στις ΗΠΑ, κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε 16.000 παιδιά από όλη την Αμερική, ενώ το έργο της εμφανίστηκε στην αρχική σελίδα της Google.

Επίσης, η Moon έλαβε έναν καινούργιο φορητό υπολογιστή, καθώς και μια υποτροφία αξίας 10.000 δολαρίων, όπως και μια επιχορήγηση για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σχολείου της, που έφτανε τα 25.000 δολάρια. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Business Insider η νεαρή, μετά την τελετή βράβευσής της και αφού επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δεν μπορούσε ακόμα να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς της είχε συμβεί. Της πήρε αρκετό χρόνο για να αποδεχθεί τη νίκη της.

Το γεγονός πως η Google είχε επιλέξει το δικό της σχέδιο για να το εμφανίσει σε 100 εκατομμύρια ανθρώπους, της έδωσε ένα απίστευτο αίσθημα εμπιστοσύνης στις ικανότητές της, όπως είπε. Κατάφερε να πιστέψει πραγματικά στν εαυτό της και να αναγνωρίσει το ταλέντο της.

Έκτοτε, δεν έχει σταματήσει να συμμετέχει σε διαγωνισμούς, τους περισσότερους από τους οποίους κερδίζει, ενώ γράφει και βιβλία – και όλα τα παραπάνω, χωρίς να έχει τελειώσει κάποια σχολή.

Σύμφωνα με την ίδια, το σημαντικότερο για έναν καλλιτέχνη ή συγγραφέα είναι να μπορεί να κρατήσει το πάθος που έχει μέσα του ζωντανό, όπου και με όποιον κι αν είναι, καθώς δεν έχει καμία σημασία το πόσο αποθαρρυντικές ή διαφορετικές είναι οι συνθήκες. Πάνω απ' όλα είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει κάποιος στον εαυτό του. Σήμερα, μετά από 7 χρόνια, η Moon αποτελεί μια επιτυχημένη συγγραφέα και εικονογράφο.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb