The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σε δίκη για σeξουαλική κακοποίηση παραπέμφθηκε ο Bill Cosby

Στις 20 Ιουλίου


Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2016

Σε δίκη για σeξουαλική κακοποίηση παραπέμφθηκε ο Bill Cosby

Πέρασαν περίπου δέκα χρόνια, από την πρώτη κατηγορία για σeξουαλική παρενόχληση κατά του Bill Cosby και σήμερα δικαστής στη Πενσιλβανία των Η.Π.Α τον παραπέμπει σε δίκη.

Μετά το τέλος της προδικαστικής ακρόασης ο δικαστής έκρινε ότι οι κατηγορίες εις βάρος του ηθοποιού ευσταθούν και τον παραπέμπει σε δίκη στις 20 Ιουλίου. Αν κριθεί ένοχος, τότε αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης περισσότερα από δέκα χρόνια. Ο Cosby, αντιμετωπίζει το κακούργημα της άσεμνης σeξουαλικής επίθεσης κατά της Andrea Constand το 2005. Ο 78χρονος ηθοποιός έφθασε το πρωί στην αίθουσα του δικαστή συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του Andrew Wyatt, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του.

Η Andrea Constand, η οποία είχε υποβάλει μήνυση κατά του ηθοποιού το 2005 είχε καταλήξει σε συμβιβασμό με τον ηθοποιό και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Η υπόθεση,όμως, άνοιξε ξανά μετά τις καταγγελίες δεκάδων γυναικών που ισχυρίζονταν ότι ο ηθοποιός τις είχε κακοποιήσει σeξουαλικά.

Η Andrea Constand

Αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως δείχνουν ότι ο Cosby είχε παραδεχθεί σε παλαιότερη κατάθεσή του ότι έκανε σeξ με νεαρά κορίτσια και ότι πρακτορείο μοντέλων συνήθιζε να του στέλνει «πέντε - έξι μοντέλα» κάθε εβδομάδα στις τοποθεσίες γυρισμάτων όπου βρισκόταν.

Στην κατάθεση του ηθοποιού, το 2005 και το 2006, ο ηθοποιός περιγράφει το πώς έδινε φάρμακα και αλκοόλ σε γυναίκες πριν κάνει σeξ μαζί τους, ενώ αναφέρεται σε μυστικές καταθέσεις σε πρώην ερωμένες του.

Μιλώντας στην δικηγόρο της Andrea Constand, ο Cosby είχε δηλώσει τότε: «Η Andrea ήρθε στο σπίτι. Εγώ την κάλεσα. Μιλήσαμε για το Πανεπιστήμιο Τρεμπλ, όπου την είχα γνωρίσει. Και μετά, πήγα πάνω και πήρα τρία χάπια. Τα έφερα κάτω. Αντιστοιχούσαν σε μιάμιση δόση. Ο λόγος που τα έδωσα και τα προσέφερα στην Andrea, η οποία τα πήρε αφού τα έλεγξε, ήταν ότι η ίδια έλεγε ότι είχε άγχος».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb