The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Σταρ που μυρίζουν άσχημα

Τα λεφτά δεν φέρνουν την καθαριότητα


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 25, 2016

Σταρ που μυρίζουν άσχημα

Είναι σταρ αλλά δεν τα πάνε καλά με την υγιεινή τους καθαριότητα:

Τζούλια Ρόμπερτς

Ένας από τους σωματοφύλακες της Τζούλια Ρόμπερτς δήλωσε πως η αγαπημένη μας ηθοποιός δεν κάνει μπάνιο για να κάνει οικονομία στο νερό! Η ίδια έχει παραδεχτεί πως δεν φοράει αποσμητικό και ξυρίζεται σπάνια!

Τζέσικα Σίμπσον

Η Τζέσικα Σίμπσον δεν βουρτσίζει τα δόντια της κάθε μέρα! Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει η αίσθηση που έχουν τα δόντια της όταν τα βουρτίσει που γλιστράνε! Ναι και όμως... Η τραγουδίστρια λέει πως καθαρίζει ότι τροφές έχουν μαζέψει τα δόντια της με ένα πανί ή ένα κομμάτι ύφασμα(!), ενώ γενικά όπως έχει πει στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερες πλένει τα δόντια 3 φορές την εβδομάδα! 

Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ έχει παραδεχτεί πως ένα θεματάκι υγιεινής το έχει και πολλές πηγές αναφέρουν πως δεν του αρέσει να κάνει μπάνιο και μπορεί να περάσουν ολόκληρες μέρες μέχρι τελικά να το αποφασίσει να κάνει..

Ρόμπερτ Πάτινσον

Ο σταρ του Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον είπε σε κάποιο βρετανικό περιοδικό πως δεν πλένει ή δεν αλλάζει τα ρούχα του μέχρι να φτάσει στο σημείο να μην αντέχει τον αέρα γύρω του! Από τις άλλη φήμες θέλουν τους συμπρωταγωνιστές του στο Twilight να μην τον αντέχουν γιατί μύριζε πολύ άσχημα!

Κόρτνεϊ Κοξ

Ο Ντέιβιντ Αρκέτ, ο πρώην της Κόρτνεϊ Κοξ είπε κάποτε πως η Κόρντεϊ μπορεί να είναι όμορφη αλλά μυρίζει σαν οδηγός φορτηγού και του αρέσει! Χμμμ...Μάλιστα!

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb