The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Streep προς Lagerfeld: Με είπες φτηνή, εσύ είσαι ψεύτης

Δεν δέχεται την συγγνώμη του η ηθοποιός


Δημοσίευση ΦΕΒ 26, 2017

Streep  προς Lagerfeld: Με είπες φτηνή, εσύ είσαι ψεύτης

Η Meryl Streep δεν άργησε να απαντήσει στις κατηγορίες του διάσημου σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld ο οποίος την χαρακτήρισε «φτηνή» επειδή του ζήτησε εμμέσως χρήματα για να φορέσει μια τουαλέτα Chanel στην τελετή των Οσκαρ, όπου είναι υποψήφια για 20ή φορά στη ζωή της.

Η Streep, δεν μάσησε τα λόγια της και τον χαρακτήρισε ψεύτη, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να αμαυρώσει την παρουσία της στην αποψινή βραδιά της απονομής των Οσκαρ.

Οι ισχυρισμοί του Lagerfeld, ότι η Streep του ζήτησε χρήματα για να φορέσει τη δημιουργία του οίκου Chanel, μονοπώλησαν τα πρωτοσέλιδα παγκοσμίως.

«Το θέμα προβλήθηκε παγκοσμίως, και συνεχίζει, παγκοσμίως, να καταστρέφει την παρουσία μου στα 'Οσκαρ, επ΄ευκαιρία της 20ης υποψηφιότητάς μου - αριθμού ρεκόρ - και να επισκιάσει αυτή την τιμή στα μάτια των μέσων ενημέρωσης, των συναδέλφων μου και του κοινού», έγραψε η 67χρονη πρωταγωνίστρια σε δήλωσή της.

Η Streep  δεν δέχτηκε τη συγνώμη του Lagerfeld, ο οποίος παραδέχτηκε χθες ότι έκανε λάθος, και ότι «παρανόησε πως η Streep μπορεί να επέλεξε άλλο σχεδιαστή λόγω αμοιβής και είπε πως λυπάται για την αντιπαράθεση».

«Η αόριστη διατύπωση του κ. Lagerfeld ότι λυπάται για την "αντιπαράθεση" αυτή δεν είναι συγνώμη», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Meryl Streep, η πλέον δημοφιλής ηθοποιός της γενιάς της και με τις περισσότερες τιμητικές διακρίσεις, είναι υποψήφια απόψε για τον ρόλο της εκκεντρικής τραγουδίστριας της όπερας που υποδύεται στην κωμωδία «Florence Foster Jenkins».

'Ηδη έχει βραβευθεί με τρία 'Οσκαρ για παλαιότερες ερμηνείες της.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb