The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Survivor: Οι πρώτες φωτογραφίες από τους τραυματίες Ειρήνη Κολιδά‑Μάριο Ιωαννίδη στο νοσοκομείο

Πιο σοβαρά ο Μάριος


Δημοσίευση ΜΑΡ 30, 2017

Survivor: Οι πρώτες φωτογραφίες από τους τραυματίες Ειρήνη Κολιδά‑Μάριο Ιωαννίδη στο νοσοκομείο

Συγκλονισμένοι ήταν «μαχητές» και «διάσημοι» μετά το τροχαίο με το βανάκι στον Αγιο Δομήνικο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε την ομάδα των «διάσημων» για το ατύχημα, όπου «παγωμένοι» ρωτούσαν για λεπτομέρειες και αν είναι όλοι καλά. Έτσι έμαθαν και για τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Ιωαννίδη.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στους παίκτες, ο Μάριος υπέστη κάταγμα στον ώμο και η Ειρήνη έχει δύο σπασμένα πλευρά. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Πάνος Αργιανίδης δεν βρίσκονταν μέσα στο βαν, καθώς ήταν καθ’ οδόν με άλλο όχημα για το νοσοκομείο, λόγω των τραυματισμών τους από τα παιχνίδια.

Μάλιστα, εν συνεχεία στο επεισόδιο έδειξε πλάνα από την επίσκεψη του παρουσιαστεί στο νοσοκομείο. Εκεί έδειξε τους άλλους παίκτες των «μαχητών» που είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και τους δύο τραυματίες. Η Κολιδά είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση έχοντας δύο σπασμένα πλευρά και ήδη έχει πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα, ενώ ο Κύπριος είναι σε πιο καλή κατάσταση με νάρθηκα στο χέρι.

Να θυμίσουμε ότι το τροχαίο συνέβη με το βανάκι που μετέφερε την ομάδα των «μαχητών», πριν 3 ημέρες.

Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΜΑΡ 30, 2017
Survivor: Χτύπησαν σε τροχαίο παίκτες των Μαχητών
Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb