The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα γλυκά του δημοψηφίσματος!

Η δημοσιογράφος που κέρασε «Ναι» και «Όχι»


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2015

Τα γλυκά του δημοψηφίσματος!

Όταν πριν από μερικούς μήνες έγινε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, το «Yes» και το «Νο» είχαν κυκλοφορήσει σε οποιαδήποτε έκδοση μπορεί κανείς να φανταστεί.

Στην Ελλάδα, δεδομένου ότι το χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος μέχρι τη διεξαγωγή του ήταν εξαιρετικά μικρό, χρόνος για... μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές δεν υπήρχε. Αφίσες, πανό, φυλλάδια και κάποιες κονκάρδες ήταν μερικά από τα... όπλα που χρησιμοποίησαν τα δύο στρατόπεδα.

Η δημοσιογράφος Omaira Gill (η οποία γράφει σε USA Today, BBC World, The National UAE, Khaleej Times, Inside Marine και Inside Oiland Gas) έφτιαξε τα... cupcakes του δημοψηφίσματος, με λευκό γλάσο και μπλε «Ναι» ή κόκκινο «Όχι», με πολλούς από τους συναδέλφους της να τουιτάρουν φωτογραφίες τους.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb