The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα ζώδια σήμερα: 25 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 25, 2016

Τα ζώδια σήμερα: 25 Ιουνίου

Κριός:  Θα μπορέσετε να λύσετε πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρετε ακόμα και σε προβλήματα που μέχρι σήμερα σας φαίνονταν άλυτα.

Ταύρος: Χάρη στη δική σας συμπαράσταση οι δικοί σας άνθρωποι ξεπερνούν καθημερινές δυσκολίες, όμως τώρα ήρθε και η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το ίδιο και για εσας.

Δίδυμοι: Μην χάνετε την υπομονή σας γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλετε. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος αλλά όλα θα τακτοποιηθούν. 

Καρκίνος: Μπορείτε να καταφέρετε ό,τι θέλετε αλλά πρέπει να βάλετε μπροστά όλη τη διπλωματία σας και την εξυπνάδα.

Λέων: Καλό είναι να ασχοληθείτε με την κοινωνικότητά σας, τις προσωπικές σας επαφές και την διάθεση για αλλαγές. 

Παρθένος: Το σύμπαν σας καλεί να μην επιμένετε στις απόψεις σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε και να βγάλετε συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα.

Ζυγός: Οι μέρες που έρχονται προαναγγέλλουν την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην δουλειά σας.

Σκορπιός: Ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός εαυτού, φροντίστε να πάρετε τις αποφάσεις σας στο τέλος της ημέρας, όταν πια τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει.

Τοξότης: Ενδεχομένως σήμερα να εμφανιστεί στο δρόμο σας ένα πρόσωπο αρκετά μακριά από τα δικά σας πρότυπα που όμως θα σας κάνει εντύπωση.

Αιγόκερως: Υπάρχει η περίπτωση να τα ξανά βρείτε με το ταίρι σας και να ζήσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους. 

Υδροχόος: Θα κουραστείτε πάρα πολύ με θέματα επαγγελματικά, τα οποία θα επηρεάσουν τη ψυχολογία σας και την υγεία σας.

Iχθείς: Ξεσηκώνεστε για ένα ταξιδάκι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα - να πάτε κάπου μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις. 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb