The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ζώδια Εβδομάδας: 30 Nοεμβρίου ‑ 6 Δεκεμβρίου

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται;


Δημοσίευση ΝΟE 30, 2015

Ζώδια Εβδομάδας: 30 Nοεμβρίου ‑ 6 Δεκεμβρίου

Τι μας ετοιμάζουν τα ζώδια τις επόμενες επτά μέρες;

Κριός
Στα αισθηματικά σας, αποφύγετε να συζητήσετε με το ταίρι σας πράγματα που σας προκαλούν εκνευρισμό και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Όσο για τους αδέσμευτους, σύντομα θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι' αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

Ταύρος
Θα εμφανιστούν διάφορες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και πρέπει να είστε σε εγρήγορση, ώστε να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα, ενώ θα σας συμβούν και ανεπάντεχα καλά γεγονότα, που θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία.

Δίδυμοι
Ενθουσιασμός και πάθος για τα όνειρά σας θα σας πλυμμηρίσουν, όμως προσέξτε, καθώς αυτά τα συναισθήματα μπορούν πολύ εύκολα να σας κάνουν να πέσετε θύματα απάτης.

Καρκίνος
Θα νιώσετε άγχος και, ως αποτέλεσμα, θα οδηγηθείτε σε καθυστερήσεις, εξαιτίας των οποίων θα χαλάσετε το πρόγραμμά σας και θα πανικοβληθείτε ακόμα περισσότερο. Πρέπει να βρείτε την ψυχραιμία σας και να βάλετε μπροστά τη λογική.

Λέων
Αυτές οι μέρες δεν είναι και οι καλύτερές σας, μιας και θα έχετε παρεξηγήσεις και εκνευρισμούς. Υπομονή όμως, καθώς τα πράγματα θα ηρεμήσουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Παρθένος
Επιτέλους θα κάνετε την περισυλλογή που τόσο περιμένατε, ώστε να βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη. Ωστόσο, κοιτάξτε να είστε προσεκτικοί, διότι είναι πιθανό να εμφανιστούν εμπόδια που δεν περιμένατε.

Ζυγός
Όσον αφορά τη σχέση σας, πρέπει να δώσετε παραπάνω σημασία στο ταίρι σας, καθώς τελευταία το έχετε παραμελήσει πολύ και πρέπει να αναθερμάνετε τον έpωτά σας.

Σκορπιός
Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνετε, μιας και τα δεδομένα αλλάζουν και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτά, αν θέλετε να έχετε γρήγορα αποτελέσματα.

Τοξότης
Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι τομείς στη ζωή σας σας έχουν κουράσει πολύ και θα πάρετε αποφάσεις για να κάνετε τις πολλές αλλαγές. Προσέξτε μόνο τα λάθη που μπορεί να κάνετε πάνω στη βιασύνη σας.

Αιγόκερως
Βρίσκεστε σε μια εγρήγορση, με την οποία θα λύσετε πολλά από όσα σας απασχολούν και αν και ο δυναμισμός σας βρίσκεται στα ύψη, μην αναλάβετε πολλά μαζί, γιατί πιθανότατα να μην τα φέρετε εις πέρας.

Υδροχόος
Δώστε τις απαντήσεις που ο σύντροφός σας ζητά και θα δείτε πως η συζήτηση θα κυλήσει πολύ ευχάριστα, ενώ θα λυθούν και τυχόν παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά σας, προσέξτε, διότι καραδοκούν για ένα λάθος σας.

Ιχθείς
Η ειλικρίνειά σας μπορεί να ενοχλήσει κόσμο και να δημιουργήσει εντάσεις, γι' αυτό προσέξτε να ξεκαθαρίζετε το τι ακριβώς εννοείτε. Επίσης, κοιτάξτε να βγείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς έχετε ανάγκη από λίγη διασκέδαση.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb