The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μουντιάλ 2018: Robbie Williams και Aida Garifullina θα τραγουδήσουν στην τελετή έναρξης

Ραντεβού στη Μόσχα την Πέμπτη 14 Ιουνίου

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 11, 2018

Μουντιάλ 2018: Robbie Williams και Aida Garifullina θα τραγουδήσουν στην τελετή έναρξης

Αποκαλύφθηκαν οι δύο βασικοί καλλιτέχνες που θα πρωταγωνιστήσουν στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη 14 Ιουνίου, στο Στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας. Πρόκειται για τον Robbie Williams και την Ρωσίδα σοπράνο, Aida Garifullina.

Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν στη σκηνή μαζί με τον -γνωστό και μη εξαιρετέο- Ρονάλντο, στην τελετή που θα διεξαχθεί μόλις μισή ώρα πριν από τον εναρκτήριο αγώνα μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας.

«Είμαι τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Ρωσία για μια τέτοια μοναδική παράσταση», δήλωσε ο Robbie Williams και πρόσθεσε: «Έκανα πολλά στην καριέρα μου. Όμως η παρουσία μου στην έναρξη του Μουντιάλ μπροστά σε 80.000 φίλους του ποδοσφαίρου στο γήπεδο και πολλά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, είναι ένα παιδικό μου όνειρο».

Από την πλευρά της, η διάσημη σοπράνο Aida Garifullina, σχολίασε: «Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb