The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με ροζ εφαρμοστό φόρεμα σε εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού

Πάντα εκθαμβωτική


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2023

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με ροζ εφαρμοστό φόρεμα σε εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού είναι ο Οκτώβριος, γι’ αυτό και παγκοσμίως γίνονται στη διάρκειά του όλο και περισσότερες εκδηλώσεις ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Elizabeth Hurley, ως ambassador της Estée Lauder, κάθε Οκτώβριο αναλαμβάνει δράση και δίνει το παρών σε event σχετικά με την ασθένεια που αποτελεί μία από τις τρεις συχνότερες αιτίες πρόωρου θανάτου στις γυναίκες και την κύρια αιτία θανάτου σε γυναίκες ηλικίας 45-55 ετών.

Το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας ήταν η πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης φωταγώγησης του Empire State Building σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Για την εμφάνισή της στην εκδήλωση επέλεξε ένα εφαρμοστό ροζ φόρεμα, σε μίντι μήκος το οποίο αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και διακρινόταν το επιπλέον ύφασμα που έντυνε τους ώμους και τα χέρια της. Από το πέτο της δεν θα μπορούσε να λείπει ο ροζ φιόγκος – σύμβολο κατά του καρκίνου του μαστού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb