The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η αποκρουστική δουλειά που έκανε ο Ozzy Osbourne πριν γίνει διάσημος

Ο λόγος που του άρεσε

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 17, 2024

Η αποκρουστική δουλειά που έκανε ο Ozzy Osbourne πριν γίνει διάσημος
@MIRRORPIX/NEWSCOM/MEGA

O Ozzy Osbourne δεν είναι αυτό που λέμε συνηθισμένος άνθρωπος. Έχει πιει ούρα αλλουνού, έχει σνιφάρει μυρμήγκια, έχει δαγκώσει νυχτερίδα. Και βέβαια, έχει κάνει χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών στη ζωή του, που βέβαια έχει σταματήσει. Και είναι ακόμα εν ζωή, σε αντίθεση με άλλους που δεν έκαναν ούτε τα μισά. Το λέει η καρδιά του μάλλον...

Πριν όμως γίνει τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος Black Sabbath, με αυτή την industrial χαρακτηριστική φωνή του, έκανε άλλη δουλειά. Η οποία είναι αρκετά αποκρουστική. Δούλευε λοιπόν σε σφαγείο. Φυσικά ως σφαγέας ζώων.

Μάλιστα έχει δηλώσει ότι του άρεσε αυτή η δουλειά και εξήγησε τον λόγο. «Δεν ήταν επειδή σκότωνα ζώα. Ήταν επειδή όταν τελείωνες τη δουλειά μπορούσες να πας σπίτι. Έφτανες εκεί στις έξι το πρωί και, ανάλογα με το πόσα βοοειδή έπρεπε να σκοτώσεις, μερικές φορές επέστρεφες στο σπίτι τρεις ή τέσσερις ώρες αργότερα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι είχες την υπόλοιπη μέρα ελεύθερη. Αυτό ήταν καλύτερο από το να δουλεύεις από τις εννιά μέχρι τις πέντε σε ένα γραφείο. Όταν τελείωνες, μπορούσες να πας σπίτι και αυτό μου άρεσε σε αυτή τη δουλειά. Τα χρήματα ήταν επίσης καλά».

Στην ερώτηση αν αυτή η δουλειά ενέπνευσε την μετέπειτα συμπεριφορά του με τις νυχτερίδες, τα περιστέρια και τα έντομα, ο Ozzy απάντησε «Όχι, αλλά οι άνθρωποι που τρώνε κρέας πρέπει πάντα να περνάνε από ένα σφαγείο μια φορά στη ζωή τους για να δουν τι συμβαίνει εκεί μέσα. Για να παρακολουθήσουν πώς πυροβολείται ένα ζώο, πώς κόβεται ο λαιμός του και πώς εκσπλαχνίζεται και προετοιμάζεται για την αγορά. Τρώω κρέας εγώ. Είμαι ακόμα έτοιμος να σκοτώσω ένα ζώο για φαγητό, αν χρειαστεί. Αλλά δεν το κάνω πια. Αγαπώ τα ζώα. Έχω 17 γαμ***** σκυλιά τώρα».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb