The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Grammy: Η συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν και το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ

Αποθεώθηκε η εμφανώς συγκινημένη Σελίν Ντιόν - Η Σουίφτ αποκάλυψε το μυστικό που κρατούσε τα τελευταία 2 χρόνια


Δημοσίευση ΦΕΒ 05, 2024

Grammy: Η συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν και το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα φετινά βραβεία Grammy, όταν στη σκηνή ανέβηκε η Σελίν Ντιόν για να απονείμει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς, καθώς αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της 55χρονης τραγουδίστριας σε τελετή μετά τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Άμα τη εμφανίσει της Σελίν Ντιόν στη σκηνή, οι παριστάμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» είπε η Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από τη σπάνια νευρολογική διαταραχή Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS), μια ασθένεια που είναι ανίατη.

Το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» (Stiff Person Syndrome-SPS) είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή με χαρακτηριστικά αυτοάνοσου νοσήματος. Το SPS χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενη μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα και αυξημένη ευαισθησία σε ερεθίσματα όπως ο θόρυβος, το άγγιγμα και η συναισθηματική δυσφορία, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μυικούς σπασμούς. Οι καμπουριασμένες και δύσκαμπτες στάσεις είναι χαρακτηριστικές της διαταραχής.

Τα άτομα με SPS μπορεί να μην είναι σε θέση να περπατήσουν ή να μετακινηθούν ή ακόμα και φοβούνται να βγουν από το σπίτι επειδή οι θόρυβοι του δρόμου, όπως ο ήχος μιας κόρνας, μπορεί να προκαλέσουν σπασμούς και πτώσεις.

Το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ

Η εμφάνιση, δε, της Σελίν Ντιόν συνέπεσε με ένα ιστορικό ρεκόρ για την Τέιλορ Σουίφτ καθώς με το Grammy που της απένειμε η Καναδή τραγουδίστρια, η 34χρονη έφτασε τα τέσσερα βραβεία για άλμπουμ της χρονιάς.

Με το βραβείο αυτό για το άλμπουμ Midnights η Σουίφτ έγινε η πρώτη τραγουδίστρια που κερδίζει Grammy καλύτερου άλμπουμ για τέταρτη φορά καθώς το ίδιο ρεκόρ μέχρι σήμερα έχουν οι Στίβι Γουόντερ, Φρανκ Σινάτρα και Πολ Σάιμον.

Η ίδια φρόντισε, μάλιστα, να αποζημιώσει τους εκατομμύρια φίλους της ανά τον κόσμο για την αγάπη που της έχουν δείξει ανακοινώνοντας στην ευχαριστήρια ομιλία της την ημερομηνία κυκλοφορίας του 11ου άλμπουμ της.

«Οκ, είναι το 13ο Grammy που είναι ο τυχερός μου αριθμός, δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ακαδημίας που ψήφισαν. Οπότε θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους fans μου και να σας αποκαλύψω ένα μυστικό που κρατούσα κρυφό τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ότι το νέο μου άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου και θα έχει τίτλο The Tortured Poets Department. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ» είπε στην ομιλία της η Σουίφτ.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb