The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: H Σοφία Κόπολα μας συστήνει τη σύζυγο του Έλβις, Πρισίλα Πρίσλεϊ

Από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις αίθουσες

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 07, 2024

Ταινίες της εβδομάδας: H Σοφία Κόπολα μας συστήνει τη σύζυγο του Έλβις, Πρισίλα Πρίσλεϊ
@A24 Films

Πρισίλα - Animal - Σιδερένια Γροθιά - Λατρεύω να σε Μισώ - Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας - Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα

Πρισίλα (Priscilla)

της Σοφία Κόπολα. Με τους Κάλι Σπένι, Τζέικομπ Ελόρντι, Νταγκμάρα Ντομινιτσίκ.

Βιογραφία 2023, ΗΠΑ 114’

Όταν η έφηβη Πρισίλα Μπολιέ συναντά τον Ελβις Πρίσλεϊ σε ένα πάρτι, ο άντρας που είναι ήδη ένας σούπερ σταρ του ροκ εν ρολ γίνεται κάποιος εντελώς απροσδόκητος σε ιδιωτικές στιγμές: ένας συναρπαστικός σύντροφος, ένας σύμμαχος στη μοναξιά, ένας ευάλωτος καλύτερος φίλος.

Animal

της Σοφίας Εξάρχου. Με τους Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Φλομαρία Παπαδάκη, Αχιλλέα Χαρίσκο, Βούντου Γιούργκενς, Χρόνη Μπαρμπαριάν, Ηλία Χατζηγεωργίου, Δανάη Πετροπουλέα, Kristof.

Δραματική 2023, Ελλάδα - Αυστρία - Ρουμανία - Κύπρος - Βουλγαρία 116’

Κάτω από τον καυτό ήλιο της ελληνικής υπαίθρου, οι ανιματέρ που δουλεύουν σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο προετοιμάζονται για την τουριστική σεζόν. Η Κάλια είναι η αρχηγός της ομάδας. Καθώς το καλοκαίρι κορυφώνεται και η πίεση αυξάνεται, οι νύχτες τους γίνονται βίαιες και ο αγώνας της Κάλιας αποκαλύπτεται στο σκοτάδι. Αλλά όταν ανάψουν ξανά τα φώτα, το σόου θα πρέπει να συνεχιστεί.

Σιδερένια Γροθιά (The Iron Claw)

του Σον Ντέρκιν. Με τους Ζακ Εφρον, Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ.

Βιογραφία 2023, ΗΠΑ 132’

Η αληθινή ιστορία των αχώριστων αδελφών φον Εριχ, που έγραψαν ιστορία στον απίθανα ανταγωνιστικό κόσμο της επαγγελματικής πάλης στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Μέσα από τραγωδίες και θριάμβους, κάτω από τη σκιά του επιβλητικού πατέρα και προπονητή τους, τα αδέλφια επιδιώκουν με κάθε κόστος να αφήσουν το ανεξίτηλο σημάδι τους στα πιο διάσημα ρινγκ.

Λατρεύω να σε Μισώ (Anyone but You)

του Γουίλ Γκλουκ. Με τους Σίντνει Σουίνι, Γκλέν Πάουελ.

Ρομαντική Κομεντί 2023, ΗΠΑ 103’

H Μπέα και ο Μπεν μοιάζουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, αλλά μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο ραντεβού κάτι συμβαίνει και η καυτή μεταξύ τους έλξη τους παγώνει. Η μοίρα, όμως, τα φέρνει έτσι και βρίσκονται και οι δύο καλεσμένοι σε ένα γάμο στη μακρινή Αυστραλία όπου, κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε ενήλικος: παριστάνουν το ζευγάρι.

Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας

του Αγγελου Ράλλη.

Ντοκιμαντέρ 2023, Ελλάδα - Γαλλία - Γερμανία 92’

Ο παντοδύναμος Βραχμαπούτρα φουσκώνει ξανά, έτοιμος να καταπιεί τα πάντα στο διάβα του. Σε ένα νησί από λάσπη που σιγά σιγά εξαφανίζεται, η Αφρίν, μια δωδεκάχρονη ορφανή κοπέλα, ετοιμάζεται να αφήσει τον μοναδικό κόσμο που έχει γνωρίσει μέχρι τώρα. Όταν το σπίτι της βουλιάζει από τις πλημμύρες, η Αφρίν πηγαίνει με την ξύλινη βαρκά της στη Ντάκα, μια μητρόπολη που σφύζει από ζωή, για να βρει τον πατέρα της, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από κοντά της. Αναγκασμένη να μεγαλώσει γρήγορα, η Αφρίν πρέπει να αντιμετωπίσει τα μυστήρια ενός κόσμου που βυθίζεται.

Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα (Maya the Bee: The Golden Orb)

της Νόελ Κλίρι. Με τις φωνές των (στα ελληνικά) Σαββίνας Γεωργίου, Αντώνη Παπαμιχαήλ, Αρη Κυπριανού, Πλάτωνα Μουρατίδη, Μαριλένη Σταύρου, Ανδρέα Τσελέπου, Μαριάν Κυπριανού, Εύρου Βασιλείου.

Animation 2021, Αυστραλία - Γερμανία 88’

Η Μάγια και ο Γουίλι συναντιούνται ξανά σε μια άκρως μυστική αποστολή... με όπλα τους την φιλία και την εμπιστοσύνη!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb