The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες εβδομάδας: O Bob Marley είναι επιτέλους εδώ

Από 15 Φεβρουαρίου στις αίθουσες

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 14, 2024

Ταινίες εβδομάδας: O Bob Marley είναι επιτέλους εδώ
@Paramount

Bob Marley: One Love - Ο Διάβολος δεν Υπάρχει - Άγνωστοι Μεταξύ μας - Νέα Ηπειρος - Madame Web - Γαμήλια Καταστροφή - Γαμήλια Καταστροφή

Bob Marley: One Love

του Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν. Με τους Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ, Λασάνα Λιντς, Τζέιμς Νόρτον.

Βιογραφία 2024, ΗΠΑ 120’

Η ιστορία του θρύλου της reggae μουσικής Μπομπ Μάρλεϊ. Οι ρίζες στη φτωχική Τζαμάικα, το ταλέντο που νίκησε τις αντιξοότητες, αλλά κι ο πρώιμος, τραγικός θάνατος που έκοψε το νήμα μιας μεγάλης καριέρας.

Ο Διάβολος δεν Υπάρχει (Evil Does Not Exist)

του Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι. Με τους Χιτόσι Ομίκα, Ρίο Νισικάουα, Ριγιούζι Κοσάκα, Αγιάκα Σιμπουτάνι.

Δραματική 2023, Ιαπωνία 106’

Η ακαταμάχητη ηρεμία αυτής της ανέγγιχτης γης των βουνών οι λίμνες, όπου τα ελάφια περιφέρονται ειρηνικά ελεύθερα, πρόκειται να διαταραχθούν από την επικείμενη άφιξη της εταιρείας του Τόκιο playmode , η οποία είναι έτοιμη να ξεκινήσει την κατασκευή ενός χώρου γοητείας για τους τουρίστες της πόλης - ένα σχέδιο που ο Τακούμι και οι γείτονές του ανακαλύπτουν ότι θα έχει τρομερές συνέπειες για την οικολογική υγεία και την καθαριότητα του χωρίου τους.

Άγνωστοι Μεταξύ μας (All of us Strangers)

του Αντριου Χέι. Με τους Αντριου Σκοτ, Πολ Μέσκαλ, Τζέιμι Μπελ, Κλερ Φόι.

Δραματική 2023, Ην. Βασίλειο 106’

Μια νύχτα σε ένα σχεδόν άδειο ουρανοξύστη στο σύγχρονο Λονδίνο, ο Ανταμ συναντά τυχαία έναν μυστηριώδη γείτονα, τον Χάρι, και η καθημερινότητά του αλλάζει. Καθώς η σχέση μεταξύ τους εξελίσσεται, ο Ανταμ κατακλύζεται από μνήμες του παρελθόντος και βρίσκεται να επιστρέφει στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε και στο σπίτι της παιδικής του ηλικίας, όπου μοιάζει να ζουν ακόμα οι γονείς του όπως ακριβώς τη μέρα που σκοτώθηκαν, πριν από 30 χρόνια.

Νέα Ηπειρος

του Παντελή Παγουλάτου. Με τους Χάρη Φραγκούλη, Μαρία Αρζόγλου, Θεοδώρα Τζήμου, Οθωνα Μεταξά.

Δραματική 2023, Ελλάδα 108’

Ο Φάνης και η Μαρία μένουν στο «βρόμικο» κέντρο της Αθήνας. Κινούνται στον χώρο των κομπαρσάδικων και των escape rooms. Προσπαθούν να πιάσουν την καλή με κάθε μέσο. Πουλάνε και πουλιούνται. Τοξικότητα, πορνό, ουσίες. Ένα άγριο, παθιασμένο ζευγάρι, σε μια αδιέξοδη ιστορία αγάπης. Δύο καταραμένοι εραστές, μια βρώμικη Αθήνα, μια κακοποιητική, μάτσο κοινωνία όπου όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται.

Madame Web

της Σ.Τζ. Κλάρκσον. Με τους Ντακότα Τζόνσον, Σίντνεϊ Σουίνι, Σελέστ Ο' Κόνορ, Ταχάρ Ραχίμ.

Περιπέτεια 2024, ΗΠΑ 116’

Η Κασάντρα Γουέμπε είναι μια διασώστρια με ικανότητες μέντιουμ. Οταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, που μαζί προορίζονται για ένα δυναμικό μέλλον... αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν.

Γαμήλια Καταστροφή (Beautiful Wedding)

του Ρότζερ Κάμπλ. Με τους Ντίλαν Σπράουζ, Βιρτζίνια Γκάρντνερ.

Ρομαντική Κομεντί 2024, ΗΠΑ 100’

Η Αμπι και ο Τράβις ξυπνούν μετά από μια τρελή νύχτα στο Βέγκας ως νεόνυμφοι. Με τους καλύτερους φίλους τους και τα εξαψήφια κέρδη της Αμπι στο πόκερ, ταξιδεύουν στο Μεξικό, όπου μπορούν να απολαύσουν έναν άγριο, πλούσιο μήνα του μέλιτος. Αλλά καθώς το χάος ακολουθεί τον «Τράμπι» σε κάθε βήμα, πρέπει να αποφασίσουν αν είναι γραφτό να είναι μαζί – ή αν αυτός ο γάμος είναι μια άλλη καταστροφή που περιμένει να συμβεί.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb