The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Τι έχει πει ο Νοστράδαμος για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή όπως ήταν φυσικό ήρθε και η πρόβλεψη του Νοστράδαμου


Δημοσίευση ΑΠΡ 15, 2024

Τι έχει πει ο Νοστράδαμος για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο το 2024 και όπως ήταν φυσικό η σύγκρουση του Ισραήλ με το Ιράν προκάλεσε... φρενίτιδα στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας.

Ο «προφήτης», με το όνομα Michel de Nostredame, έχει δει πολλές από τις προφητείες του από το βιβλίο του «Les Prophéties» να πραγματοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

Λέγεται ότι είχε προβλέψει με ακρίβεια την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τον πυροβολισμό του προέδρου Τζον Κένεντι αλλά και την έναρξη της πανδημίας του Covid.

Τώρα ο Νοστράδαμος φαίνεται να είχε άλλη μια επιτυχημένη πρόβλεψη. Γράφοντας για το 2024, είπε: «Ο κόκκινος αντίπαλος θα χλωμιάσει από τον φόβο, θέτοντας τον μεγάλο Ωκεανό σε τρόμο».

Η πρόβλεψη θεωρείται επίσης ότι σχετίζεται με τις εντάσεις μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν, αλλά έχουν εξεταστεί και οι πρόσφατες επιθέσεις των Χούτι σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ωστόσο, οι... ειδικοί μελετητές του Γάλλου αναφέρουν πως πιθανότατα τα γραφόμενα να απασχολούν το Ιράν και το Ισραήλ, κάτι το οποίο φυσικά είναι αναπόδεικτο.

Τον Μάρτιο, ο Βραζιλιάνος μυστικιστής και μέντιουμ, Athos Salomé, υπαινίχθηκε ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα προέρθει από διαφωνίες αλλά από «απρόβλεπτα γεγονότα».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb