The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
#TiNaDeis: Ένας πολυαναμενόμενος Killer, οι ταινίες που καθόρισαν τα 00s και οι ταινίες του «Paulie»

5 εξαιρετικές ταινίες που έπαιξε ο «Πόλι» εκτός από τα «Rocky»

O Burt Young «έφυγε» από τη ζωή στα 83 του χρόνια

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 19, 2023

5 εξαιρετικές ταινίες που έπαιξε ο «Πόλι» εκτός από τα «Rocky»
@Warner Bros
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοιτώντας το πρόσωπό του, τότε σίγουρα το μυαλό σου θα πάει στο «Rocky». Η εμβληματική σκηνή με το ρόπαλο του baseball μέσα στο σπίτι του όταν γίνεται έξαλλος, δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο «Πόλι» του Rocky, κατά κόσμον Burt Young, πέθανε στα 83 του χρόνια με τον φίλο του «Sly» να τον αποχαιρετά με ανάρτησή του γράφοντας «Στον αγαπημένο μου φίλο, Burt Young, ήσουν ένας απίστευτος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Θα λείψεις σε εμένα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Burt Young που και ο ίδιος ήταν μποξέρ όταν ήταν νέος, όντως έμεινε κυρίως στην ιστορία ως «Πόλι», ρόλος που του χάρισε και την μοναδική του υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ωστόσο δεν έπαιξε μόνο εκεί. Το βιογραφικό του είναι γεμάτο και σε αυτό υπάρχουν και άλλες ταινίες που ξεχωρίζουν, όπως οι 5 παρακάτω, που είναι εξαιρετικές. Ειδικά δυο από αυτές, το «Chinatown» και το «Once Upon a Time in America» είναι αριστουργήματα.

Chinatown

Once Upon a Time in America

Last Exit to Brooklyn

The Pope of Greenwich Village

Wait Until Spring, Bandini

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb