The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
#TiNaDeis: Ένας πολυαναμενόμενος Killer, οι ταινίες που καθόρισαν τα 00s και οι ταινίες του «Paulie»

The Glory: Το κορεάτικο δράμα εκδίκησης που δεν πρέπει να χάσεις

Πολύ σκληρές bullying και ένα πολύπλοκο σχέδιο εκδίκησης

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2023

The Glory: Το κορεάτικο δράμα εκδίκησης που δεν πρέπει να χάσεις
screenshot
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα διαμάντι που μπορείς να βρεις στο Netflix, και που δεν έχει διαφημιστεί αρκετά, αλλά κερδίζει συνεχώς θεατές με τον παραδοσιακό τρόπο προώθησης, από στόμα σε στόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν διάβασα ότι το συγκρίνουν με το Old Boy, βιάστηκα να πω "Υπερβολές". Το πρώτο επεισόδιο με έκανε να θυμώσω, να ταραχτώ, το μισό επεισόδιο το είδα όρθιος από τα νεύρα μου.

Μια πολύ φτωχή μαθήτρια δέχεται ακραίο bullying από τις πλούσιες συμμαθήτριες της, με τη κάλυψη του υποκριτικού συστήματος παιδείας, και των καθηγητών που προτιμούν να καταστρέφονται ζωές από το επέμβουν.

Η πρωταγωνίστρια δεν θέλει να πάρει απλά εκδίκηση, να σκοτώσει τους ανθρώπους που τη βασάνισαν, αλλά θέλει να τους κάνει να νιώσουν την απόγνωση και τη μιζέρια που ένιωθε η ίδια εξαιτίας όσων έκαναν.

Η πρωταγωνίστρια μπορεί να φαίνεται σκληρή, αλλά ο σκηνοθέτης θέλει να δείξει τη προσύλωση στην λύτρωση που ψάχνει μέσα από την εκδίκηση.

Προειδοποιώ, οι σκηνές bullying είναι ιδιαιτέρως σκληρές και θα σου ανεβάσουν τους σφυγμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb